Lifestyle

Dovoljne su samo tri! Velika Najlepše želje nagradna igra

Dovoljne su samo tri! Velika Najlepše želje nagradna igra

Više od 90 godina Najlepše želje sinonim su za slatke namere i prijatna iznenađenja za naše najdraže. Ima li šta lepše od toga da vam voljena osoba kaže: „Pakuj se, vodim te na put“? Velika nagradna igra S kim god poželite, putovanje podelite počinje već 1. oktobra!

Kompanija Soko Štark koja posluje u okviru Atlantic Grupe, rešila je da vam ponovo pomogne da na kreativan način pokažete nekome koliko vam znači. U nagradnoj igri koja traje od 1. do 30. oktobra, poklon putovanje u Veneciju i Veronu možete osvojiti svakog radnog dana, svake subote poklanjamo putovanje u Berlin za četiri osobe, a svake nedelje najsrećniji će osvojiti putovanje u Pariz za četiri osobe.

Kako biste ostvarili pravo na učešće u nagradnoj igri, potrebno je samo da u bilo kom Delhaize prodajnom objektu (Tempo, Maxi ili Shop&Go) izaberete svoje omiljene čokolade, nakon čega ćete jedinstveni kod sa isečka fiskalnog računa poslati putem sms poruke na broj 5006 ili internet obrasca na stranici www.najlepsezelje.com.

Priključi se i učestvuj u nagradnoj igri jer možda baš tebe od najlepših trenutaka deli samo malo sreće i tri omiljene čokolade Najlepše želje!