Lifestyle

Niste se naspavale? Isprobajte ove MAKE-UP TRIKOVE i izgledaćete odmorno i sveže

Niste se naspavale? Isprobajte ove MAKE-UP TRIKOVE i izgledaćete odmorno i sveže

Nije vam potrebno 8 sati sna ukoliko znate tajne veštih šminkera koji mogu prekriti i najveći umor.

Malo je onih srećnica koje mogu sebi priuštiti svako veče osam sati sna. Upravo zbog toga nekada moramo da lažiramo da smo odmorne i sveže i logićno je da će nam šminka prva pomoći u toj misiji.

U nastavku vam dajemo 3 super mejkap saveta koji će prekriti podočnjake i niko neće znati da ste imali burnu ili nepospavanu noć.

Pažljivo birajte korektor

Korektor je najbolji prijatelj umornih očiju, ali ako je pogrešno odabran, može imati potpuno suprotan učinak. Pregusti korektor može rezultirati neprirodnim izgledom, a najbolji efekt će imati korektor lagane teksture koji će prekriti podočnjake i tamne krugove, a neće izgledati kao maska.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели WAKE UP AND MAKEUP (@wakeupandmakeup) дана 17. Окт 2018. у 5:50 PDT

Moć bele olovke
Bela olovka za oči poslednjih je godina jako popularna i ima moć da u trenu osveži pogled. Crna olovka, s druge strane, na umornim će očima imati suprotan efekt. Odvažite se na malo drugačiji mejkap i uverite se u čarobni učinak bele ili neke druge svetle nijanse olovke za oči.

Uvijte trepavice
Uvijač za trepavice jedan je od "alata" koji treba da se nađe u vašem neseseru. Osim što trepavice čini ljepšim, a pogled zavodljivijim, otvara oči i u trenu im daje odmorniji izgled. Sve će još bolje izgledati ako maskaru nanesete samo na vrhove.