Lifestyle

Saznajte da li je vaša veza prava ili usputna kombinacija

Saznajte da li je vaša veza prava ili usputna kombinacija

Čini se da su veze u kojoj devojka nije sigurna u svoju poziciju u odnosu sve učestalije. Još su češća pitanja ‘Zašto nije hteo da mi se javi pred prijateljima?’, ‘Zašto mi se nije javio tri dana?’

Pročitajte kako da prepoznate da li ste u pravoj vezi ili u usputnoj kombinaciji...

Posle seksa menja raspoloženje

Veče je proteklo divno, ali kako je svanulo čini se da on jedva čeka da odete kako bi nastavio sa svojim obavezama. Što je najgore, vi sebe ubeđujete da vam to ne smeta i da ste saglasni s činjenicom da vam je kombinacija. Previše žena laže sebe da se slaže sa nastalom situacijom samo kako bi zadržalo muškarca. Nemojte pristajati na bilo šta i tražite mu da bude iskren s vama.

Javlja se samo posle ponoći

Ukoliko muškarac može da vam piše SMS u 1:40 iza ponoći, a ne može u 1:40 po podne, nemojte mu ni odgovarati. Ovo je zaista očigledan način na koji muškarac pokazuje svoje interesovanje samo za seks. Vrlo je očigledno da on nema nameru da ćaska s vama u toku dana, zbog čega se morate zapitati zašto je zainteresovan za vas u gluvo doba noći kada vam jedva može lice videti?

Nije vas upoznao s prijateljima

Ako zaista misli ozbiljno s vama, naravno da će vas posle nekog vremena upoznati sa svojim prijateljima. Možda će vas pozvati da zajedno izađete, možda će vam pokazivati njihove slike na Instagramu, naći će način. Ipak, ukoliko on nije u stanju da na ulici ide u korak s vama i nervozno se okreće u nadi da neće nikog sresti, ne računajte da je materijal za vezu.

Teško mu je da priča s vama

Sigurni ste da niste dosadna osoba, al, on nekako uvek ima izraz lica kao da mu svojom pričom mnogo dosađujete. Dečko koji misli ozbiljno s vama interesovaće se za to šta vam se dopada, koji su vam ciljevi u životu, hobiji...

Ne postojite među njegovim prijateljima na društvenim mrežama

Već par meseci se „razvlačite“, a on se nije udostojio ni da vas doda u prijatelje na Fejsbuku? Ljudi su obično ponosni na svoju lepšu polovinu i žele da je pokažu prijateljima. Dobro, neki ne vole ovakav način eksponiranja, ali ako ni na jedan mogući način, makar u vidu običnog prijateljstva, niste prisutni na nekom od njegovih profila, očigledno je da vas ne smatra devojkom.

Ne pruža podršku nikakve vrste

Ukoliko vi sami osećate da on nije momak kog ćete zvati i pričati mu koliko vam je bilo teško na poslu, onda nemate čemu da se nadate.

Podelite sa nama svoja iskustva - da li ste nekada bili u ovakvoj vrsti veze?