Lifestyle

Koristite zakon privlačnosti za pisanje poruka koje će osvojiti njegovo srce

Koristite zakon privlačnosti za pisanje poruka koje će osvojiti njegovo srce

Iskusni šarmeri mogu reći da je ovo veoma jednostavan zadatak, ali značajan broj lepih dama uopšte nema takvo samopouzdanje. Slanje poruka je odličan način da se borite protiv vaših unutarnjih sumnji i da učinite da se neko zaljubi u vas.

Nije bitno da li ste upravo upoznale čoveka vaših snova ili ste ga srele pre više od mesec dana, dopisivanje je korisno samo u dva slučaja: za zabavu ili za organizacione svrhe. Sa organizacijskim ciljevima, uopšte, sve je jasno.

Na primer: kasnite ili kafić gde treba da se nađete je zatvoren, predsednik je došao u grad, a ulica koja vam je potrebna je zatvorena; u vašoj kući je požar i morate da odložite sastanak - sve su to očigledni razlozi za slanje poruka. Drugi razlog je stvaranje intrige i interesovanja. Vaše poruke bi trebalo biti odvažne, zabavne i duhovite. Porukama pokažite vašu duhovitost i smisao za humor.

1. Koristite njegov način izražavanja

Trebalo bi da ste na istoj talasnoj dužini, pa je poželjno da koristite reči ili fraze koje on koristi. To će mu pokazati da ste rođeni jedno za drugo.

2. Interesujte se za njegov život

Postavite pitanja o njemu, nemojte biti previše sebični i ne pričajte samo o vašem životu i vašim interesima.

3. Dajte komplimente

Muškarci vole laskanje. Za razliku od slabijeg pola koji odlično osećaju liniju između iskrenog divljenja i lažnog laskanja i oni spremno prihvataju bilo kakvu pohvalu.

4. Pitajte otvorena pitanja

Postavite takva pitanja kako biste pronašli više informacija o njemu i učinili da se više otvori.

5. Budite autentični

Pokažite mu svoje pravo lice. Nemojte se pretvarati da ste druga osoba. U svakom slučaju on će saznati kakvi ste.

Iskoristite ove savete kada porukama pokušavate da osvojite srce budućeg partnera.