Lifestyle

3 frizure koje će biti apsolutni HIT za zimu 2018. (FOTO)

3 frizure koje će biti apsolutni HIT za zimu 2018. (FOTO)

Sezona pred nama obećava malo truda i savršeno stilizovanu kosu! Za inspiraciju, pređimo odmah na fotografije i kakve ćemo to frizure nositi u narednom periodu.

Odabrali smo tri frizure koje svetski poznati frizeri predviđaju kao najpoželjnije za ostatak godine i za koje vam neće biti potrebno puno muke niti pomoć frizerskih ruku.

1. Ruže u kosi

Cveće je uvek popularno u modnom svetu, a sada je potpuni hit u kosi. Veštački venčići, rajf ili trake od cveća osvojili su modne blogerke širom sveta koje nas savetuju da posedujemo jedan od ovih asesoara. Prelepo izgleda, osvežava, i daje nežnu notu celom “look”-u.

2. Holivudske lokne

Holivudske lokne su uvek u trendu!

Ova elegantna i sofisticirana frizura savršen je izbor za noćne izlaske ili romantične dejtove. Vrlo je laka za nameštanje i održavanje i nećete morati da bacate pare na frizerske usluge.

3. Bob frizura
Izgleda da ova moderna i sofisticirana frizura ne namerava da napusti tron najpopularnijeg načina stilizovanja kose kada su pripadnice lepšeg pola u pitanju, i tako je već nekoliko sezona za redom.

Danas postoje bob frizure svih oblika i dužina - od obrnutog boba do boba sa šiškama, od neurednog do stepenastog boba. Ono što je i dalje zajedničko za sve ove frizure je da su jednostavne za održavanje i deluju ženstveno.

View this post on Instagram

A post shared by Lustrelux (@katy) on Sep 23, 2018 at 7:08pm PDT