Lifestyle

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019: Evo ko će imati SREĆE U LJUBAVI, a ko PROBLEME SA NOVCEM

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019: Evo ko će imati SREĆE U LJUBAVI, a ko PROBLEME SA NOVCEM
ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Nova godina za sobom donosi i nova iskušenja, probleme, prijatne i neprijatne situacije. Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ove 2019. godine, donosimo vam u nastavku veliki godišnji horoskop.

Pogledajte šta vam naš astrolog Helena Cupać prognozira za dalji period...

Ovan

Posao: Početak godine će biti u znaku Marsa u vašem prvom polju pa ćete biti energičniji nego inače i ciljeve ćete s lakoćom ali i nestrpljenjem postizati i juriti. Jupiter se nalazi u povoljnom znaku po vas I tokom sledeće godine su moguća napredovanja u karijeri. Godina je odlična za sve one koji studiraju ili žele da počnu.

Ljubav: Povoljan aspekt Jupitera će doprineti i boljem kvalitetu emotivnog života. Sada su moguće ljubavi sa strancima, visokoobrazovanim ljudima, ili da jednostavno odete na put i tamo sretnete srodnu dušu. Ako ste zauzeti, biće vam zadatak da smanjite ego ukoliko vam se stalo do posotjećeg partnerstva.

Zdravlje: Tokom čitav godine ćete biti vitalni, ali ćete se povremeno osećati umorno i iscrpljeno. Razlog je Saturn u Jarcu koji nekim pripadnicima vašeg znaka može doneti I prelome. Ako se bavite nekim sportskim aktivnostima, budite oprezni.

Bik

Posao: u novoj godini uživaćete podršku na poslovnom planu. Ako rešavate pitanja vezana za nasledstvo, onda ćete sada imati priliku da ih uspešno završite. Mnogi od vas će se zainteresovati za učenje. Na polju finansija će ovo biti uspešna godina, ali se mogu javiti I želje za kreditima. Dobro razmislite, jer ćete pozajmicu sigurno dobiti, ali vam to kanije može predstavljati teret.

Ljubav: na polju ljubavi bićete strastveniji nego inače. Tranzitni Uran kroz vaš znak mnogim Bikovima može doneti promenu ljubavnog statusa. Biće vam potrebno više slobode u partnerstvu, menjaćete ukorenjene stavove i zbog toga će samo najčvršće ljubavi opstati u vremenu. Slobodni pripadnici vašeg znaka, posebno oni koji su dugo usamljeni preko noći upoznaju novu osobu sa kojom će planirati zajednički život.

Zdravlje: 2019.godina je stabilna kada je zdravlje u pitanju. Moguće su povremene nervoze i stress, ali ćete se tome prilagoditi I neće vam ometati svakodnevicu.

Blizanci

Posao: u godini koja je pred vama ćete biti društveno aktivni. Jupiter u sedmom polju govori I o medijskoj prisutnosti. Odličan je period za sve one koji su u nekim poslovnim partnerstvima, jer ova planeta pomaže rastu I ekspaniziji. Ukoliko ste u parničnim postupcima, sada ćete imati srećne okolnosti I povoljan ishod. Javiće se i prilike da putujete u inostranstvo, gde ćete imati I dobre poslovne ponude.

Ljubav: na polju ljubavi, za sve oni koji su zauzeti, ovo će biti jedna od kvalitetnijih  godina kada je odnos u pitanju. Voljena osoba će biti pozitivna I na vas će prenositi svoje raspoloženje. Možete očekivati i značajno poboljšanje finansijske situacije. Oni koji su slobodni ili još uvek nisu stali na “ludi kamen”, sada će imati priliku za to. Ako nemate nikoga, pojaviće vam se osoba koja ima veze sa inostranstvo, u  smislu da tamo živi ili da dosta putuje.

Zdravlje: tranzitni Uran u dvanaestom polju će u 2019 doprineti nesanicama, a time i nervozi. Preporuka je da u svakodnevici nađete vremena za sebe, bez obzira na sve, jer ćete na taj način uspeti prevazići ovaj tranzit.

Rak

Posao: na ovom polju će vas pratiti sreća tokom čitave godine. Ovde se nalazi planeta poznata kao “velika sreća” I zato će apsolutno sve ići od ruke. Očekuje vas ekspanzija, unapređenje, podrška kolega, saradnika I nadređenih. Napredovanje je izvesno, a oni koji se bave privatnim biznisom, sada će biti više nego uspešni. Pojedini pripadnici vašeg znaka će se odlučiti da pokrenu privatni biznis. Saradnja sa strancima je preporučljiva.

Ljubav: ako ste u vezi ili braku, Saturn u vašem polju partnerstva donosi relaniji pogled na isto. Mogući su trenuci distanciranja, sazrevanja kroz partnera, a ovaj tranzit mlađim pripadnicim avašeg znaka može doneti I proširenje porodice. Ukoliko vaš odnos nije najzavidniji, preispitaćete ga, dati nekoliko šansi da se razlike izglade I n aosnovu toga doneti odluku o ostanku ili prekidu relacije. Slobodni Rakovi će imati priliku da započnu vezu a kasnije i zvanično partnerstvo sa osobom koja je nešto starija od njih.

Zdravlje: ovaj segment je stabilan, osim što ćete povrenemo biti isrpljeni.

Horoskop za preostale znakove pogledajte na narednim stranama...

Lav

Posao: vašim poljem posla prolazi najozbiljnija astrološka planeta I u skladu sa tim, vi sazrevate, bez obzira na to kojoj generaciji pripadate, jer se čovek uči čitavog života. Nove odgovornosti su tu, a sa njima I teret I ograničenja. Često će vam biti naporno, jer ćete imati utisak da nemate slobodu izbora. Što se manje budete žalili na obaveze, to ćete biti srećniji, to jest, nagrade će stizati. Imajte na umu da vi sada postavljate temelje za budućnost a da je to najteži deo posla.

Ljubav: na ovom polju ćete zaista imati sreće. Jupiter prolazi čitavu godinu poljem ljubavi I pred vama su srećni dani sa voljenom osobom. mnogi od vas će se po prvi put ostvariti kao roditelji. Uran u polju statusa će dati priliku slobodnim pripadnicima vašeg znaka da istu promene, odnosno da iz statusa slobode pređu u zauzete. Ipak, dobro otvorite oči, jer ćete često imati utisak da niko ne zadovoljava vaše kriterijume. Tada se obratite za savet onima koji važe za objektivne ljude.

Zdravlje: povoljan znak u kom se Jupiter nalazi će vam dati na snazi I zaštitu tokom cele godine.

Devica

Posao: Uran u prvim mesecima godine menja znak u fiksni a kako je ovo vaše prirodno polje u takvom znaku, Vodoliji, očekujte promene na toj teritoriji. Uran predstavlja progress I ubrzana dešavanja. Uvešćete inovacije na polje posla, drugačiji, moderniji pristup. Biće iznanđenja, ali se oko toga ne stresirajte, tako mora. Mnoge Device će razmišljati da pokrenu privatni biznos, što će biti dobra odluka jer na polju volite da imate slobodu kada je donošenje odluka u pitanju.

Ljubav: ovim poljem prolazi Saturn, koji ima nameru ali I zadatak da vam na neki način otvori oči. Imaćete realniji pogled na voljenu osobu I posle ove godine ništa više neće biti isto. Poljem partnerstava prolazi Neptun, koji simbolizuje iluzije. Moguća su razočaranja, suze I osećaj izneverosti. Naravno, ako se partnerstvo temelji na svemu osim na iskrenoj ljubavi. Ako to ipak nije slučaj, samo ćete učvrsiti relaciju u kojoj se nalazite. Slobodne Device će sresti ozbiljnu, melanholičnu ali stabilni srodnu dušu I dobiti priliku da uđu u vezu.

Zdravlje: bićete manje nervozni nego inače a to će se odraziti n aaše zdravlje u pozitivnom smislu. Za neke pripadnike vašeg znaka je moguće povećanje telesne težine.

Vaga

Posao: I ove godine nastavljate istim tempom. Saturn donosi izazovan aspekt sa vašim Suncem, što će vas naterati da uložite mnogo više napora u ostvarivanje ciljeva, realizaciju planova. Povremeno ćete biti demotivisani, usled ograničenja na koja nailazite, ali je to samo trenutak u vremenu. Jer se na taj način čeličite. U vama će se javiti želja da se dodatno obrazujete, iskoristite dobre uplive planeta. Ako se bavite pisanjem ili medijima, godina će biti uspešna.

Ljubav: mnogi pripadnici vašeg znaka će se u novoj godini odlučiti na ozbiljniji korak I ozvaničiti vezu u kojoj se nalaze. Ako ste u braku, povoljan aspekt koji donosi Jupiter, učićete kroz partnera, nekad na lakši, a nekad I na teži način, jer je Saturn u izazovnom aspektu sa vašim Suncem. Zajedno ćete rešavati I pitanje nekretnina, uspešno ali kroz različite stavove. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da na kraćim putevima sretnu srodnu dušu I tako promene ljubavni status.

Zdravlje: naizmenično ćete biti puni elena i energije i iscrpljeni. Bićete vitalni, s tim što Saturn u Jarcu može doneti probleme sa unutrašnjim organima.

Škorpija

Posao: 2019 godina je na neki način nastavak više nego uspešne prethodn godine u kojoj su vam se sva vrata otvorila. Sada je vreme da uživate u plodovima svog rada. Jupiter prolazi vašim prirodnim poljem novca, što donosi odličnu zaradu, pa ćete biti veoma zadovoljni. Budite obazrivi i pametno ulažite svoj novac, ovo je tranzit od godinu dana, da ne biste kasnije bili u panici gde vam je novac otišao.

Ljubav: ulaskom Urana u znak Bika, direktno dolazi do promena na vašem polju ljubavi. Vreme je da preispitate partnerstvo u kom se nalazite, unesete novine, date prostora I sebi I voljenoj osobi, jer je to sada zadatak. U suprotnom, budite sigurni da će se promena desiti u vidu prekida odnosa. Oni koji su još uvek slobodni, promenu doživljavaju u vidu ulaska u novu vezu sa ekscentričnom, slobodoumnom I naprednom osobom. vrlo brzo ćete razgovarati o zajedničkom životu I braku. Sve će se desiti preko noći I trebaće vam vremena da se snađete, okolina će biti iznenađena brzim razvojem događaja.

Zdravlje: nećete imati većih problema, mada se može desiti povećanje telesne težine jer će vam se često javljati želja z aslatkišima.

Strelac

Posao: Vi ste najsrećniji horoskopski znak u 2019. godini a razlog za to je Jupiter u vašem znaku, koji je tu posle dvanaest godina. Ne postoje vrata koja vam se neće otvoriti u narednih 365 dana. Pored rasta na poslovnom planu, desiće se I vaš duhovni rast, a javiće se I potreba da upoznajete nove culture, zemlje, običaje. Godina je izuzetno povoljna kada je privatni posao u pitanju,a li I rad sa strancima. Ako ste u potrazi za poslom, sada ćete gai naći.

Ljubav: planeta sreće povoljno utiče I na vaš ljubavni život. Unapredićete odnos sa voljenom osobom, putovaćete, učiti jedno o  drugog. Preporuka je da što više boravite u inostranstvu, u vidu produženih vikenda jer na taj način učvršćujete svoju ljubav. Slobodni Strelčevi bi tokom 2019 godine mogli sresti sudbinsku osobu koja će ima veze sa inostranstvom.  

Zdravlje: moguće povećanje telesne težine .

Jarac

Posao: veliki broj obaveza sa kojima ćete se susresti u 2019.godini će u vama izazivati zadovoljosti jer znate da  se nečemu možete I nadati u smislu uspeha. U prvim nedeljama godine, zbog Marsa u znaku Ovna, mogući su konflikti sa nadređenima pa dobro razmislite kako ćete nastupati.

Ljubav: ako ste zauzeti, tokom sledeće godine ćete ozbiljno raditi na odnosu u kojem se nalazite. Preispitaćete stavove “za I protiv” I na osnovu toga zaključiti kuda vodi vaša emotivna prča. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati priliku da promene ljubavni status sa osobom koja je na poziciji I koja je nešto starija od vas. Moguće je da ste u prošlosti već sreli.

Zdravlje: neophodno je da se više odmarate.

Vodolija

Posao: eklipse koje će se dešavati u vašem prirodnom polju posla će mnogim pripadnicima vašeg znaka omogućiti dugo željenu promenu na ovoj teritoriji. Ipak, tokom januara, jula I decembra ne donosite važne odluke jer će one biti product emotivnih, ishitrenih reakcija.

Ljubav: ako ste zazeti, tokom 2019.godine ćete naći zajednički jezik sa voljenom osobom. iza vas je godina prepuna turbulencija I prijaće vam taj konačni mir. Ako ste slobodni, već početak godine može doneti promenu ljubavnog statusa. Ako tada propustite priliku, sledeća se javlja na leto.

Zdravlje: više ćete se posvetiti ovom segment u sledećoj godini, ali je stabilno.

Ribe

Posao: napredovanja u karijere, protekcije od strane nadređenih, saradnja sa strancima. Sve to donosi nova 2019.godina. mnogiod vas će se okrenuti privatnom biznisu a najviše uspeha će imati oni koji sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: ukoliko ste zauzeti, u godini koja je pred vama je preporuka da se više posvetite voljenoj osobi. Osluškujte potrebe suprotne strane. Ako ste slobodni, već u martu biste mogli promeniti svoj ljubavni status, ali i obnoviti vezu koja je nedavno prekinuta.

Zdravlje: čuvajte se alergija I vodite računa o unosu hrane zbog mogućnosti povećanja telesne težine.