Lifestyle

OČEKUJTE MAGIJU NA NASTUPIMA ZVEZDA NA MAC-U

OČEKUJTE MAGIJU NA NASTUPIMA ZVEZDA NA MAC-U

Koliko će zahtevni i kompleksni biti nastupi na MAC-u 29. januara u Štark Areni, možda najbolje govori činjenica da u njihovom osmišljavanju učestvuje više od 300 ljudi: od producenata, režisera, stage designera, light designera, scenografa, scenarista, kostimografa, koreografa, stilista, do snimatelja, tonaca…

- Nikada veći tim nije sastavljen i nikada kompleksniji projekat nije rađen na ovim prostorima - kaže Milenko Škarić, vlasnik Skymusic-a, kompanije koja organizuje i producira Music Awards Ceremony.

Upravo zato što će svojom opremom i kreativnim rešenjima omogućiti da na binama MAC-a sve bude moguće, Skymusic najavljuje produkciju raskošniju i od Eurosonga, kao i live nastupe kakvi nikada do sada nisu viđeni u ovom delu Evrope.

- Jedan od osnovnih elemenata spektakla je to što će sve leteti i sve će biti pomerljivo i modularno. Osmišljavanje nastupa radi Skymusic kreativni tim, naše ideje se prosleđuju izvođacima, modifikuju se prema njihovim mogućnostima kako fizičkim tako i svim drugim, kao i prema njihovim viđenjima nastupa i emocije, pa je finalni sklop proizvod onoga kako ih mi vidimo i kako oni sebe žele da predstave - kaže Škarić.

Publika u Areni imaće priliku da vidi i veoma kompleksne moderne koreografije, a na nastupima Raste, Emine Jahović, Jelene Karleuše i Nataše Bekvalac učestvovaće plesači renomirane plesne grupe SoFLY iz Slovenije. Ovi plesači, predvođeni koreografom Žigom Sotlarom, trostruki su svetski prvaci u hip-hopu, nastupali su na Eurosongu u Švedskoj 2013., a fanovi benda Učiteljice znaju ih iz spota za pesmu “Tako se to radi”

- Očekujte eksplozivne i snažne koreografije, i pravi svetski šou - poručuje plesna grupa SoFLY.

https://www.youtube.com/watch?v=ovkNCvCKKSo

Karte za ovaj regionalni spektakl mogu se nabaviti na www.tickets.rs