Lifestyle

VELIKI HOROSKOP ZA MART: Za OVE znakove, ovaj mesec biće SUDBONOSAN I UZBUDLJIV!

VELIKI HOROSKOP ZA MART: Za OVE znakove, ovaj mesec biće SUDBONOSAN I UZBUDLJIV!
ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ovog meseca, donosimo vam u nastavku veliki mesečni horoskop za mart. 

Pogledajte šta vam naš astrolog Helena Cupać prognozira za dalji period...

Ovan
Uran napušta vaš znak na početku meseca i sada ćete videte koje promene su se desile u poslednjih osam godina u vašem životu. Tek sada, sve što ste započeli imaće smisla.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019: Evo ko će imati SREĆE U LJUBAVI, a ko PROBLEME SA NOVCEM

Bik
Posvetićete se karijeri i moguća su priznanja i beneficije. Podrška stiže od žena koje su inovativne i drugačije od okoline. Moguća ljubav sa osobom višeg statusa.

Na narednoj strani pročitajte mesečni horoskop za mart i za ostale znakove...

Blizanci
U narednih mesec dana je preporuka da napravite rekapitulaciju kada je posao u pitanju i privedete kraju započeto. Merkur je retrogradan i kao vladar vašeg horoskopskog znaka, na vas će najviše uticati. Naoružajte se strpljenjem.

Rak
Ukoliko planirate putovanja u inostranstvo, tokom marta budite na oprezu jer se mogu desiti gubici papira, ili problem sa automobilom. Moguće je i odgađanje planova.

Lav
Planeta ljubavi u prirodnom polju partnerstva doprinosi harmoničnom odnosu sa voljenom osobom. sada ćete imati priliku da pomirite razlike sa ljudima koji nisu vaši istomišljenici.

Devica
Atmosfera na poslu je dobra, jer je Venera u ovom vašem prirodnom polju. Sa voljenom osobom ćete načeti stare teme a prioritet će biti finansijska situacija. Udvara vam se osoba iz prošlosti.

Vaga
Mesec mart je rezervisan prvenstveno za ljubav. Zauzete Vage provide dosta vremena sa voljenom osobom, nadoknađuju propuštenom vreme. Slobodni pripadnici vašeg znaka se spremni za novu ljubav.

Škorpija
Posao je stabilan i obaveze rastu. Na polju ljubavi, moguće je obnavljanje kontakata iz prošlosti, bilo da ste zauzeti ili ne. mogući nesporazumi sa voljenom osobom.

Strelac
Svoju energiju i vreme usmeravate na polje doma. Ovo je dobar mesec za rešavanje prodaje nekretnina, na čiju realizaciju dugo čekate. Proverite papirologiju i ugovore.

Jarac
Pritisak je popustio i sada je vreme za malo odmora. Preispitujete odnos u kom se nalazite I unapređujete ga. Slobodni Jarčevi se fokusiraju na posao.

Vodolija
Privlačite pažnju okolineiI na taj način uspevate mnoge okolnosti usmeriti u svoju korist. Odličan mesec za ljubav jer je Venera u vašem znaku.

Ribe
Obratite pažnju na komunikaciju sa okolinom. Na polju ljubavi su moguće afere i tajne veze. Ukoliko budete neoprezni, skrivene tajne mogu izaći na videlo i zato pazite kome se poveravate.