Lifestyle

VELIKI HOROSKOP ZA APRIL: OVAJ MESEC nosi mnoštvo UZBUDLJIVIH događaja za svaki znak, SAZNAJTE U NASTAVKU...

VELIKI HOROSKOP ZA APRIL: OVAJ MESEC nosi mnoštvo UZBUDLJIVIH događaja za svaki znak, SAZNAJTE U NASTAVKU...

story

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ovog meseca, donosimo vam u nastavku veliki mesečni horoskop za april.

Ovan

Posao: Ovo je vaš mesec. Preuzimate inicijativu na polju posla i energično idete napred.
Ljubav: Moguća je tajna, ali ili platonska veza. Zaljubićete se.
Zdravlje: Stabilno je.


VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019: Evo ko će imati SREĆE U LJUBAVI, a ko PROBLEME SA NOVCEM

Bik
Posao: Tokom aprila idete na sve ili ništa a u tome će vam pomoći Venera koja pravi odličan aspekt na vaš znak.
Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, parntera ćete gledati kroz “ružičaste naočare”. Slobodni Bikovi ljubav pronalaze na kraćem putu.
Zdravlje: Povećana potreba za hranom.

Na narednim stranama pogledajte šta vam naš astrolog Helena Cupać prognozira za dalji period...

Blizanci

Posao: Razmišljate o promeni zanimanja. Ne donosite nagle odluke jer ćete se kasnije predomisliti.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, April će biti burniji nego inače. Slobodni Blizanci se mogu zainteresovati za nadređenu osobu.

Zdravlje: Sve je u redu.

Rak

Posao: Vratićete se korak nazad. vreme je da napravite rekapitulaciju postignutog.

Ljubav: Povoljan aspekt planete ljubavi omogućava harmoniju u odnosu u kom se nalazite. Ako ste slobodni, zanimaće vas dve osobe I nećete moći da napravite izbor.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Lav

Posao: Naporno radite i ostaje vrlo malo vremena za odmor. Ipak, to vas raduje jer rezultati su vidljivi.

Ljubav: U skladnom ste odnosu sa voljenom osobom, ali joj posvetite više pažnje. Slobodni Lavovi imaju sreće na ovom polju.

Zdravlje: Sve je u redu.

Devica

Posao: Fokusirani ste na međuljudske odnose na poslu, ali ne instirajte na tome da vi budete u ulozi onog koji miri one koji nisu u dobrim odnosima.

Ljubav: Planeta ljubavi prolazi kroz vaše prirodno polje partnerstva i sada imate priliku da pomirite razlike između vas I voljene osobe. Slobodne Device će biti na meti udvaranja kojem će teško moći odoleti.

Zdravlje: Stabilno je.

Vaga

Posao: Pred vama je odličan mesec na poslvonom planu. Mođda neće sve ići glatko, ali će vaš trud i zalaganje biti primećen od strane autoriteta.

Ljubav: Sunce u polju partnerstava u partneru budi želju za isticanjem njegovih kvaliteta. Ako ste slobodni, intezivno ćevam se udvarati zauzeta osoba.

Zdravlje: Sve je u redu.

Škorpija

Posao: Zadovoljni ste tempom koji ste uhvatili. Finansije će vam biti dobre, a moguće je javljanje starih kontakata I saradnika.

Ljubav: Romantično raspoloženje će vas držati tokom čitavog aprila i ovo je odličan period za sve Škorpije, bilo da su slobodne ili ne. Moguća veza sa zauztom osobom. razmislite o posledicama.

Zdravlje: Vitalni ste i energični.

Strelac

Posao: Vaša planeta tokom aprila kreće retrogradnim hodom pa ćete imati utisak da je posao stao. To je samo privid. Posvetite se zaostalim obavezama.

Ljubav: Izazovan aspekt planete ljubavi na vaš zna može doprineti strastima u vezi u kojoj se nalazite. Ako ste slobodni, ljubav će doći vama.

Zdravlje: U redu je.

Jarac

Posao: Vredno radite ali je preporuka da se posvetite i svom duhovnom razvoju. Finansijska situacija je stabilnija nego inače.

Ljubav: Odlična komunikacija sa voljenom osobom. to vam predstavlja olakšanje. Slobodni Jarčevi komuniciraju sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža.

Zdravlje: Prolećni umor traje nešto duže.

Vodolija

Posao: Većini vremena posvećujete poslovnim obavezama, a posao donosite i kući.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, sa partnerom planirate ulaganja, pričate o prihodima i štednji. Ako ste ipak još uvek sami, status vam se iznenada može promeniti. Kroz uticaj porodice.

Zdravlje: Stabilno je.

Ribe

Posao: Iskoristite povoljan uticaj Venere u vašem znaku za harmonizovanje poslovnih relacija. Sada će vam retko ko reći “ne”.

Ljubav: Bilo da ste slobodni ili ne, vi ćete imati potrebu za šarmiranjem okoline. Pazite da nekome ne date lažnu nadu.

Zdravlje: Pojačan apetit tokom aprila može doneti po neki kilogram više.