Lifestyle

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Spremite se za VATRENE EMOCIJE i STRES OKO NOVCA! OVAJ mesec će biti turbulentan!

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Spremite se za VATRENE EMOCIJE i STRES OKO NOVCA! OVAJ mesec će biti turbulentan!

story

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ovog meseca, donosimo vam u nastavku veliki mesečni horoskop za avgust.

Ovan

Ovan
Posao: odlični aspekti vas prate tokom avgusta I iskoristićete prilike koje vam se ukažu. Stres oko finansija. Ljubav: dve pozitivne planete u polju ljubavi omogućavaju harmoniju postojećem odnosu a slobodnim Ovnovima uzbudljivu romansu. Zdravlje: stabilno je.

Bik
Posao: tokom avgusta poslovna situacija je stabilna  više se fokusirate na polje doma. Mesec je povoljan za harmonizaciju međuljudskih odnosa. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, mogući sukobi sa voljenom osobom, pa povucite ručnu. Slobodni Bikovi flertuju sa dosta mlađom osobom. Zdravlje: u redu je.

Blizanci
Posao:
planove koje ste zacrtali u prošlosti sada biste mogli realizovati ili bar privesti kraju. Ljubav: planete u vatrenim znacima i u povoljnom aspektu sa vašim znakom obećavaju strasti sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka su raspoloženi za avanturu. Zdravlje: vitalni ste.

Rak
Posao
: u avgustu Jupiter kreće direktno hodom i sve ono što je ostavljeno po strani, sada ponovo postaje prioritet. Podrška stranaca. Ljubav: članovi porodice se mešaju u vaš odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, letnja romansa je vrlo izvesna u narednih nekoliko nedelja. Zdravlje: slaba cirkulacija.

Lav
Posao:
zablistaćete u radnom okruženju, inicijativa je vaša i kolege se oslanjaju na vas. Ljubav: planeta ljubavi u vašem polju ličnosti doprinosi vašem šarmu, bilo da ste slobodni ili zauzeti. U skladu sa statusom, iskoristite ovaj tranzit. Zdravlje: sve u redu.

Devica

Posao: još uvek imate poteškoća da krenete napred, ali ćete bar uspešno privesti kraju zaostale obaveze. Ljubav: ako ste zauzeti, menjate pogled na partnerstvo. Ako ste slobodni, udvara vam se jedna starija osoba. Zdravlje: problemi sa želucem.

Vaga
Posao:
nisu vam jasni postupci kolega, ali se time avgusta nećete baviti jer ćete biti zauzeti svojim prioritetima. Ljubav: voljena osoba je pozitivna i optimistična i takvu energiju prenosi na vas. Ako ste slobodni, na mestima zabave možete sresti srodnu dušu. Zdravlje: u redu je.

Škorpija
Posao:
puni ste energije, ali ipak stagnirate. Od 11. avgusta krećete napred i ništa vas više neće zaustaviti. Ljubav: u skladnom ste odnosu sa voljenom osobom, dok oni koji su slobodni ne razmišljaju o ljubavi toliko intenzivno. Zdravlje: vitalni ste.

Strelac

Posao: u avgustu, planeta koja gospodari vašim znakom kreće direktnim hodom I primetićete kako se okolnosti menjaju u pozitivnom smislu. Ljubav: partner insistira na razgovoru i intenzivnoj komunikaciji. Ako ste slobodni vreme samovanja postaje prošlost. Zdravlje: pripazite na kilograme.

Jarac
Posao:
Jupiter u vašem prirodnom dvanaestom polju u avgustu kreće direktnim hodom i podrška za koju ste mislili da je izostala je ponovo prisutna. Ljubav: oporavljate se od napetih tranzita tokom jula i nije vam do rasprave sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka se usredsređuju na posao i finansije. Zdravlje: u redu je.

Vodolija
Posao:
moguće nagle promene kojima ćete se odlično prilagoditi pa čak i obradovati. Ljubav: u prve tri nedelje meseca, Mars je u vašem polju partnerstva pa izbegavajte sukobe. Ako ste slobodni, ovaj tranzit može doneti novu romansu. Zdravlje: premoreni ste.

Ribe
Posao:
imate podršku saradnika kao i nadređenih i to možete iskoristiti, posebno ako imate neke nove ideje. Ljubav: planete ljubavi na polju posla, mnogim pripadnicima vašeg znaka donose potencijalnu avanturu sa kolegom. Zdravlje: proverite šećer u krvi.