Lifestyle

OVO SU SIGURNI ZNACI da polako i sigurno UNIŠTAVATE SOPSTVENI ŽIVOT a da toga niste svesni!

OVO SU SIGURNI ZNACI da polako i sigurno UNIŠTAVATE SOPSTVENI ŽIVOT a da toga niste svesni!

Ako nešto na ovom svetu treba da cenite i volite, to je svoj sopstveni život. Ukoliko gledate druge i kroz život koračate vođeni samo krilaticom "kako je vama najgore a svima drugima dobro" budite sigurni da ćete pre ili kasnije postati kanal za ispuštanje negativne energije te će od vas ostati samo crna mrlja.

Kako biste uspeli da se izdignete iznad toga i sebi uvek budete na prvom mestu, donosimo vam 5 načina kako da prepoznate na koje sve načine ljudi sebi uništavaju život, a da toga nisu ni svesni.

1. Birajući pogrešnog partnera za brak ili zajednički život, definitvno je jedna od najdestruktivnijih stavki. Bez ljubavi, osećanja i međusobnog razumevanja, nikakve pare ovog sveta ne mogu da zamene osećaj mira, ljubavi i sloge.

2. Ukoliko ste u svom životu često u stanju trpljenja i nemate petlje da ljudima kažete NE, ovakvo ponašanje dovešće vas do tačke pucanja. Nađite vremena za sebe, radite ono što volite, pa i po cenu da se to drugima ne dopadne.

3. Uništićete svoj život ako dozvolite da prošlost vlada njime. Fokusirajte se na budućnost i ne prebacujte sebi "greške" koje ste ranije počinili.

4. Konstantno upoređivanje sa drugim ljudima, napraviće od vas osobu koja je konstantno nezadovoljna sobom. Tada, nesrećni ste vi, vaša porodica, dete, supružnik. Postoji li gori "lanac ishrane" od ovog?

5. Polako, ali sigurno uništavate svoj život  naglim reakcijama i impulsivnim svađama. Ukoliko uvek reagujete na prvu loptu, to nema nikakve veze sa iskrenošću, već sa neveštim kanalisanjem emocija. Naučite se samokontroli.