Lifestyle

STORY vam poklanja!

STORY vam poklanja!

- Postoje periodi u životu kada se zaglaviš u mulju svoje duše. Kada te zarobi sve ono što si zanemarivao i sa čim nisi želeo da se suočiš. Tada ti preostane jedino da duboko udahneš i zaroniš u taj mulj, što dublje, da pretražiš svaki kutak, da osvetliš neosvetljeno, izbaciš sav otpad koji te guši. Kada sve detaljno pročistiš, izroni i kreni niz reku života. Ona će sprati sa tebe svo blato, a ti ćeš ostati čist, lagan, sjajan i slobodan - reči su Vesne Simović, autorke knjige “Crtice”.

Knjiga je izdata pod pseudonimom Putnica, kako se zove i njen Instagram nalog. Vesna svoja životna traganja i razmišljanja iznosi svakodnevno na njemu menjajući uobičajenu perspektivu i uverenja sa kojima posmatramo život.

Iako je Vesna Simović diplomirana pravnica, zaposlena u velikom preduzeću, njena ljubav prema pisanju izrodila je knjigu “Crtice”. U pitanju su kraći tekstovi u kojima Vesna sa malo reči govori mnogo toga. To su njeni uvidi i zapažanja na putovanju u svetu oko nje i putu ka sebi.

Ukoliko želite da osvojite ovu predivnu knjigu, sve što treba je da pošaljete mejl na [email protected] sa naznakom u subjest CRTICE, a u mejlu da navede IME PREZIME, MESTO STANOVANJA I BROJ TELEFONA. Četiri najbrža, biće negrađena ovim interesantnim štivom!