Lifestyle

IDJTV proslavila treći rođendan najluđom žurkom ove godine

IDJTV proslavila treći rođendan najluđom žurkom ove godine

IDJ Televizija obeležila je nedavno treću godinu postojanja najluđom žurkom ove godine! Rame uz rame sa osnovačima i zaposlenima ove televizije koja je najavila nekoliko ambicioznih projekata, na Freestyler-u su slavile i brojne poznate ličnosti, među kojima Rasta, Luna Đogani, Anabela, Rimski i Corona i mnogi drugi.

Jedan od najvažnijih noviteta koje je uprava IDJ-a saopštila svojim gostima jeste imenovanje dosadašnje glavne urednice Jovane Medić u direktorku IDJ televizije.

Želela bih da u ime celog IDJ tima zahvalim svima koji su večeras došli da sa nama proslave jedan od najvažniji datuma za IDJTV. Sudeći po osmesima i raspoloženju, rekla bih da se svi zaista dobro provode, što je za nas znak da je žurka više nego uspešna. Ono što sa sigurnošću mogu da kažem, jeste da možete da očekujete da IDJTV u četvrtoj godini nastavlja da radi još jače i ambicioznije, a uskoro ćemo predstaviti i nove projekte za koje sam sigurna da će sve naše izvođače i publiku ostaviti bez daha - izjavila je novopostavljena dirketorka IDJtelevizije Jovana Medić.

Da je IDJTV doživela vrtoglav uspon od svog osnivanja 2015, svedoči sve veći broj izvođača koji sarađuju upravo sa ovom televizijom i produkcijom, kao i poverenje publike čiji se pregledi IDJ-evih spotova broje milionima.

Najbolju retrospektivu dali su u zajedničkoj izjavi vlasnici i osnivači IDJ Videos Andrej Ilić i Đorđe Trbović koji nisu krili zadovoljstvo svim uspesima koje IDJTV neprestano beleži.

- Prvo bismo voleli da se zahvalimo svima koji su došli u ovolikom broju, lepo je videti sve naše prijatelje i saradnike na jednom mestu. Imali smo jedan dečački san pre tri godine, a on je sada postao java. Hteli smo da napravimo najbolju muzičku televiziju u regionu, i mislim da smo u tome uspeli. Sigurni smo da će, kako godine dolaze, biti sve bolje i bolje. Mnogo novih projekata nas očekuje u narednom periodu i zasigurno ćemo se potruditi da ostanemo broj jedan. Želimo vam da se svi večeras lepo provedete i zajedno sa nama proslavite naš treći rođendan - poručili su vlasnici i osnivači IDJ Videos Andrej Ilić i Đorđe Trbović.