Lifestyle

Imamo pobednika Discovered by Coke! Nova muzička zvezda je Predrag Simić

Imamo pobednika Discovered by Coke! Nova muzička zvezda je Predrag Simić

Nakon uzbudljive tromesečne potrage za novom muzičkom zvezdom Srbije, 26-godišnji Predrag Simić iz Kragujevca je nastupom na spektakularnom koncertu u beogradskom Hangaru osvojio publiku i žiri i poneo titulu prve Discovered by Coke zvezde.

Predrag Simić je pobednik  prvog online talent show-a u Srbiji Discovered by Coke! Tako je odlučila publika i žiri sastavljen od muzičkih profesionalaca iz produkcijske kuće Bassivity Digital i predstavnika kompanije Coca-Cola Srbija koja je organizovala ovo takmičenje. Pobedom na Discovered by Coke, Predrag Simić je osvojio ekskluzivni jednogodišnji ugovor sa Bassivity Digital, singl, spot i novčanu nagradu od 5000 evra.

 

Spektakularni završni koncert finalista i njihovih mentora, održan je u petak u beogradskom Hangaru, a, brojni posetioci uživali su u fantastičnoj atmosferi, dobroj muzici i dosad neviđenoj produkciji na najvećem Coca-Cola događaju u Srbiji ikada. Koncert je počeo nastupom grupe S.A.R.S. a nastavio se uz Saru Jo, Leona i Bojanu Vunturišević koji su bili mentori i ambasadori takmičenja. Naše poznate muzičke zvezde napravili su sjajnu atmosferu i svojim hitovima još jednom oduševili publiku. Četvoro finalista  Anđela Orelj, Ana Miletić, Marina Roman i Predrag Simić nastupili su rame uz rame sa svojim mentorima sa kojima su prvi put uživo izveli nedavno objavljene duete pod etiketom Bassivity Digital-a. Nove pesme mladih Discovered by Coke zvezda, već su pronašle put do brojnih obožavaoca, a potvrda toga je više stotina hiljada pregleda na društvenoj mreži You Tube u samo nekoliko dana. Svi finalisti su izvedbama publiku u Hangaru podigli na noge, a ona ih je nakon nastupa nagradila ovacijama.

– Ovo je nestvarno i još uvek nisam svestan da sam pobedio. Coca-Cola je ostvarila moje snove, jer uopšte dobiti priiku da sarađujem sa Sarom Jo i ljudima iz Bassivity Digital je takva čast i velika privilegija.  Show Discovered by Coke ću pamtiti po kvalitetnom radu na pesmama, zabavi, odličnom druženju i sjajnom iskustvu – izjavio je nakon pobede Predrag Simić

Predrag ima 26 godina i živi u Kragujevcu. Kaže da nije on odabrao muziku, već je muzika odabrala njega i postala sastavni deo njegovog života, a na sceni se oseća kao na vrhu sveta.

– Kada smo se odlučili da pokrenemo „Discovered by Coke“, naša želja je bila da pronađemo i afirmišemo istinske muzičke talente i pružimo im priliku da ostvare svoje snove. Ponosni smo jer smo inspirisali nekoliko stotina mladih ljudi širom Srbije da se prijave i pokažu svoj talenat. Čestitamo Predragu Simiću na pobedi, ali i svim finalistima koji su večeras zaista bili sjajni. Hvala produkcijskoj kući Bassivity Digital, našim partnerima, svim agencijama i ljudima koji su doprineli da se ovo takmičenje ostvari. I naravno, veliko hvala našim divnim mentorima Sari Jo, Bojani Vunturišević, grupi S.A.R.S. i Leonu. Coca-Cola jeste sinonim za najpoznatije osvežavajuće piće na svetu, a kao kompanija, uvek smo bili i bićemo podrška mladima i snažno podržavamo njihove talente i potencijale – izjavio je Martin Atanasovski iz Coca-Cole.

Pobednom na Discovered by Coke i osvajanjem vrednih nagrada, Predrag Simić je ostvario svoj san i napravio prvi, ali veliki korak ka profesionalnoj muzičkoj karijeri.