Lifestyle

Gorki List - Jedini pravi pogled na svet

Gorki List - Jedini pravi pogled na svet

story

Na glamuroznoj zabavi, koja je okupila najcenjenije ličnosti iz čitavog regiona, JEDINI PRAVI Gorki List predstavio je svoj pogled na svet. Taj svet karakterišu doslednost, trajanje i postojanost već više od šest decenija.

Njegova tajna leži u potpunom skladu suprotnosti-gorkog i slatkog i baš zbog toga Gorki list je znao kako da na sceni spoji različite muzičke žanrove i time još jednom dokaže da je u harmoniji dobitna kombinacija!

Na sceni spektakularne proslave, uz veliki revijalni big bend orkestar zasijali su glumci pozorišta na Terazijama: Sloba Stefanović, Iva Manojlović i Dušica Novaković, kao i Tamara Dragićević, Žarko Stepanov, pevači Neno Belan, Ana Stanić, Beti Đorđević, Angellina, Dušan Svilar, Svetlana Ražnatović i još brojni drugi izvođači.

Gorki List je na jedinstven način prikazao svoj pogled na svet i time opravdao zadatak lidera da pomera granice:

- Za mene život je putovanje. Da li ćemo na tom putu imali malo ili mnogo lepih trenutaka zavisi od nas i od toga kako na život gledamo. Naš cilj je bio da osetite svu lepotu života, i da otkrijete kako Gorki List i mi koji smo tu oko njega gledamo na Vas, na sebe i na život. Naša misija je da širimo vedar i pozitivan pogled na svet! - istakao je domaćin večeri i kreator brenda “JEDINI PRAVI GORKI LIST”, Vojin Đorđević.

U toku večeri, na originalan način, glumac Miloš Biković, najavio je ulazak ovog brenda na Rusko tržište, ali i veliku nagradnu igru Gorkog Lista koja traje od 21.11.2019 do 19.12.2019. Kroz putovanja na egzotične destinacije poput Mauricijusa, Maldiva, Kariba ,Moskve, Barselone i brojnih drugih destinacija, Gorki List na najlepši mogući naćin želi da se zahvali svojim potrošačima na poverenju i da ih ohrabri u širenju vidika i otvaranju novih pogleda na svet!