Lifestyle

Velika nagradna igra za vozače i članove "Smile" kluba: Doživi Atinu i drevnu Olimpiju

Velika nagradna igra za vozače i članove "Smile" kluba: Doživi Atinu i drevnu Olimpiju

Neke stvari se dožive jednom i zauvek pamte! EKO Serbia vam daje šansu da budete među retkim srećnicima na planeti, koji će imati čast da prisustvuju paljenju i ispraćaju na put Olimpijske baklje!

Za pet svojih najsrećnijih kupaca EKO je obezbedio putovanje na mesto gde su Olimpijske igre vekovima održavane i odakle su na put kretale sve Olimpijske baklje, a to je grčka Olimpija!

Baklja je vekovima simbol Olimpijskih igara, a paljenje baklje u Olimpiji je pravi istorijski spektakl u kome je zadržan tradicionalni način paljenja olimpijskog plamena uz pomoć sunčeve svetlosti i ogledala, u ceremoniji koju izvode devojke obučene u bele toge.

Ispratite Olimpijsku baklju na put!

Sledeće godine u martu, novi olimpijski plamen biće zapaljen u Olimpiji odakle će baklja krenuti na put ka Olimpijskom Tokiju, a tom velikom događaju možete prisustvovati i vi!

Dovoljno je da posetite EKO benzinsku stanicu, sipate 15 litara premium goriva (avio dizel ili EKO racing 98) i uz Smile aplikaciju na svom telefonu, učestvujete u ovoj fantastičnoj nagradnoj igri!

Uz prisustvo ceremoniji paljenja Olimpijske baklje, glavna nagrada podrazumeva i hotelski smeštaj u Atini od 10. do 14. marta, kao i niz obilazaka znamenitosti grada.

Pored prilike da uživo posmatrate paljenje Olimpijske baklje i ispratite je na daleki put, učestvovanjem u EKO nagradnoj igri možete svake nedelje osvojiti i neke druge velike nagrade kao što su Iphone XR telefon ili 100 litara premium goriva.

Velika EKO nagradna igra traje od 29. novembra do 28. decembra 2019.

Olimpijsko geslo kaže da je važno učestvovati, a mi vam želimo i da učestvujete i da pobedite u EKO nagradnoj igri! Srećno!