Lifestyle

Zimska bajka u Tivtu 2020.

Zimska bajka u Tivtu 2020.

story

Jedina zimska bajka u regionu, fantastičan novogodišnji program u trajanju od čak 45 dana, „Tivat ZIMSKA BAJKA 2020” počela je 25.novembra, velikim otvaranjem klizališta na moru, uz koncert Nataše Bekvalac i Magla Band-a

Uz bajkoviti jedrenjak Jadran, ukrašena tivatska riva Pine čitavih mesec i po biće pozornica za klizače, pevače, praznične gastro-kućice, događaje za decu, božićne sajmove i humanitarne bazare, dnevne gastro i tematske sadržaje, muzičke koncerte i celodnevne zabave! Programi za najmlađe, Čarobna šuma”, predstava na ledu “Ledeni poklon” i tradicionalni koncert Leontine sa gostima, kao i brojna iznenađenja tivatske dece deci na dar, garantuju zabavu za čitave porodice. 

Turistička organizacija Tivat u saradnji sa partnerima (Opština Tivat, Udruženje ugostitelja i hotelijera Tivat, Porto Montenegro, Luštica Bay i Brand New Tivat) osmislila je prvu morsku zimsku idilu za sve generacije. 

Glavni Novogodišnji program rezervisan je za 31.decembar 2019. godine i doček Nove godine uz koncert Lexington Band-a i Miligram-a, dok će 1. januara 2020. godine nastupiti Marija Šerifović i Saša Kovačević. U ostalom dijelu programa goste u Tivtu će zabavljati Van Gogh - 28. decembra, Vlatko Stefanovski i Bitoljski kamerni orkestarNY Rock Symphony - 29. decembra, Željko Bebek – 30. decembra 2019. godine, Pop simfonija Ane i Aco Pejović - 2.januara, ali i mnogi drugi gosti iznenađenja u čast proslave oba Božića.

Zimska bajka u Tivtu 2020 otvara vrata svim ljubiteljima zimskih čarolija, praznične atmosfere, dobre zabave uz provod za pamćenje. 

Doživite svoju bajku na Rivi Pine i iskusite čari primorske zimske idile u Tivtu.  

Čekamo Vas u Tivtu i dobro nam došli!