Lifestyle

Probudite strastveni seks s početka veze!

Probudite strastveni seks s početka veze!

story

Ukoliko ste u dugoj vezi i upali ste u rutinu, još nije sve izgubljeno.

Poznato je da kod mnogih parova vremenom u spavaćoj sobi zavlada monotonija, i zato, pre nego što stvari postanu ozbiljnije, evo šta možete da promenite da ponovo probudite strast u krevetu.

1. Ne žurite se

Predigra ne mora da traje par minuta. Uživajte u njoj koliko god želite. Svom partneru dajte do znanja da uživate u tome pa se ni njemu neće žuriti da dođete do samog čina vođenja ljubavi, piše Super žena.

2. Ne prisiljavajte sebe ni druge na stvari koje ne želite da radite

Ako spadate u grupu onih koji bi vodili ljubav svakog dana (ili nekoliko puta dnevno), a libido vašeg partnera ne može to da isprati, pronađite kompromis.

3. Preuzmite inicijativu

Ne krivite nikoga za vaše nezadovoljstvo. Preuzmite inicijativu. Pokažite primerom partneru šta želite i šta očekujete od njega.

4. Prestanite da glumite

Ako glumite uzbuđenje i orgazam, nemojte da se čudite što niste zadovoljni seksualnim životom, prenosi Index. Naime, ako vaš partner nastavi da živi u uverenju da vas nešto uzbuđuje, a to nije tako, neće se ni truditi da uradi nešto drugačije. I da, i dalje ćete "uživati" u lošem seksu.

5. Probudite pustolova u sebi

Ne treba da radite stvari koje vam se ne sviđaju, niti da izađete iz lične zone komfora ako vam se to ne dopada, ali ponekad eksperimentisanje može da dovede do neočekivanih odličnih rezultata.