Lifestyle

Košarkaš Ej Si Grin 16 godina je igrao u NBA, a nikada nije imao seks!

Autor: | 16/07/2020

Košarkaš Ej Si Grin 16 godina je igrao u NBA, a nikada nije imao seks!

Košarkaš Ej Si Grin je 16 godina igrao u NBA ligi, osvojio je tri titule šampiona i važio je za jednog od najizdržljivih igrača ikada.

Veliki šampion, poznat po nadimku Iron Man (Gvozdeni čovek) odigrao je čak 1192 vezane utakmice u najjačoj ligi na svetu, ali to nije jedina stvar po kojoj se izdvajao od svojih kolega.

Košarkaš Ej Si Grin tokom čitave karijere nije imao seksualne odnose sa devojkama!

Bio je poznat kao veoma religiozan čovek. Dok su njegovi saigrači svaku noć izlazili i menjali po nekoliko devojaka za noć, Grin je to odbijao. Zbog svojih religijskih uverenja nije želeo da ima seks.

Tokom čitave karijere nije imao intimne odnose, iako su saigrači činili sve da to promene. Svakodnevno su mu u sobu slali devojke, međutim, nije poklekao. Kada bi devojka ušla u sobu, on bi počeo glasno da se moli i tako bi je naterao da ode.

https://www.instagram.com/p/B6bqV69FUpF/

Ej Si Grin nevinost je izgubio tek po završetku karijere, kada je oženio suprugu Veroniku, sa kojom je i danas u srećnom braku.

Grin je igrao za Lejkerse, sa kojima je tri puta bio šampion NBA lige (1987, 1988, 2000.), Sanse, Maverikse i Majami Hit.

https://www.instagram.com/p/g8Lp_HmuBZ/

Komentari (0)

Loading