Lifestyle

Znakovi za uzbunu: Signali koji ukazuju da vam je partner neveran

Znakovi za uzbunu - svi oni koji su koji su prekinuli veze ili brakove znaju da postoje određeni znaci koji ukazuju na to da partneri nisu zadovoljni situacijom u kojoj se nalaze.

Znakovi za uzbunu: Signali koji ukazuju da vam je partner neveran

Svi oni koji su koji su prekinuli veze ili brakove znaju da postoje određeni znaci koji ukazuju na to da partneri nisu zadovoljni situacijom u kojoj se nalaze. Kada saznate da se vaš partner više ne oseća lepo u odnosu, to može biti vrlo teška i bolna spoznaja. Ali ako primetite prve znakove na vreme, postoji velika šansa da rešite svoje probleme i popravite vezu ili pak da stavite tačku na nju ako odlučite da nemate više za šta da se borite. 

Znakovi za uzbunu - Tišina kao najjači znak

Na početku veze svaki detalj propraćen je s mnoštvom uzbuđenja i truda. Svi zajednički trenuci odlična su prilika da se upoznate, podelite svoje želje i ciljeve, ali i teške trenutke. Nakon nekog vremena želja za deljenjem informacija može da počne da slabi. Naravno, svako ima loše dane i ne može uvek da bude raspoložen i pričljiv. Ako doručkujete, ručate i večerate baš svaki dan u grobnoj tišini i vaš partner ne želi da razgovara s vama, budite uvereni da nešto nije u redu.

Znakovi za uzbunu - Guranje problema pod tepih

Otvorena komunikacija jedan je od najvažnijih preduslova za uspešnu vezu ili brak. Ako partner tokom razgovora često ponavlja “ovo smo već raspravili”, prekida razgovor i ne želi da vas sasluša, čak i kad imate neki problem koji biste da podelite s njim, na pomolu su problemi.

 

Znakovi za uzbunu- Izlasci bez vas

Ograničenja zbog pandemije koronavirusa sve su stroža, a on nikako da ostane kod kuće? Umesto s vama, on svoje slobodno vreme provodi s prijateljima i ne želi vas u tom društvu, ističući da idu samo muškarci? Možda je nesrećan u vezi i želi „beg“ od problema na ovaj način ili je prosto izgubio interesovanje za vas. 

Dragana991 iStock Getty Images Plus via Getty Image

 

 

Znakovi za uzbunu- Mobilni na pogrešnoj strani

Ako vaš partner odjednom počinje da krije ekran mobilnog telefona dok se dopisuje ili utišava zvono, vreme je za alarm. Posebno je popularan sindrom “obrnutog mobilnog”, s ekranom okrenutim nadole. On će se sigurno pobrinuti i da telefon zaštiti šifrom.

Znakovi za uzbunu- Razgovor o nekom trećem

Ako ste u prilici da svaki dan od njega čujete neku novu priču  o nekom drugom, posebno ako je u pitanju žena, tu može da postoji problem. Neprestano spominjanje druge osobe u svakodnevnom razgovoru može biti znak da vaš partner (ne)svesno razmišlja o nekom novom u njegovom životu i da nije zadovoljan postojećim stanjem u vezi s vama.

Znakovi za uzbunu - Neuključivanje u vaš život

Možda ste nekada radili stvari zajedno, ali više ne. Odjednom je odustao od svega što vas zanima, mrzi vaše hobije i smatra da su nebitni. Ako ne poštuje vaša interesovanja, to znači da misli da ste nebitni. Dok vam je veza bila zdrava, voleo je da provodi vreme s vašim prijateljima. Sada, svaki put kad ga pitate da izađete ili sami ili s prijateljima, on vas odbacuje. Kao da postepeno prekida sve veze koje ima s vama.

Znakovi za uzbunu- Tajne i laži

Ako vaš partner ne oseća potrebu da vam kaže gde ide, makar samo zbog toga da se vi ne biste brinuli, onda je stvarno prestao da ima osećaj za vas. Ima izgovor svaki put kad ga nazovete da nešto radite zajedno. Samo mu nedostaje hrabrosti da kaže istinu, pa laže. Na kraju će njegovo ponašanje preliti čašu i raskinućete s njim. Možda on baš to želi, ali nema hrabrosti da uradi sam.

Photo by AndreyPopov iStock/Getty Images Plus via Getty Images

 

 

Znakovi za uzbunu - Nepristojno upoređivanje

Upoređuje vas s bilo kojom ženom koju vidi na ulici ili koju zna, ali i sa svojom bivšom i to je ono što najviše boli. Ponekad će je, tokom ležernog razgovora, spomenuti u pozitivnom svetlu – na taj način daje vam nagoveštaje da je bila bolja od vas. 

Znakovi za uzbunu- Ljutnja bez razloga

On će se naljutiti zbog najmanje sitnice. Nivo njegove tolerancije svakim danom sve više opada, a fitilj mu je sve kraći.

Znakovi za uzbunu - Bez lepih dela i emocija

Prestao je da čini nešto za vas. Sve one male slatke stvari koje su vam se sviđale i zbog kojih ste se osećali posebni, sada su nestale. Ne govori vam više ni da vas voli. Kad dođe do ove potpune ravnodušnosti, znači da je veza na aparatima. 

 

Komentari (0)

Loading