Lifestyle

Znakovi za uzbunu - Da li je trenutak za raskid?

Ako vaš partner počinje da se ponaša čudno u vezi i dominantno je njegovo nezadovoljstvo, vreme je da preispitate svoje želje i potrebe. Od vas zavisi da li ćete ga podstaći na razgovor u želji da rešite probleme ili je trenutak za raskid...

Znakovi za uzbunu - Da li je trenutak za raskid?

Kada saznate da se vaš partner više ne oseća lepo u odnosu, to može biti vrlo teška i bolna spoznaja. Ali ako primetite prve znakove na vreme, postoji velika šansa da rešite svoje probleme i popravite vezu ili pak da stavite tačku na nju ako odlučite da nemate više za šta da se borite.

Raskid je neminovan ukoliko vaš partner radi ovo...

Na početku veze svaki detalj propraćen je s mnoštvom uzbuđenja i truda. Svi zajednički trenuci odlična su prilika da se upoznate, podelite svoje želje i ciljeve, ali i teške trenutke. Nakon nekog vremena želja za deljenjem informacija može da počne da slabi. Naravno, svako ima loše dane i ne može uvek da bude raspoložen i pričljiv. Ako doručkujete, ručate i večerate baš svaki dan u grobnoj tišini i vaš partner ne želi da razgovara s vama, budite uvereni da nešto nije u redu.

Otvorena komunikacija jedan je od najvažnijih preduslova za uspešnu vezu ili brak. Ako partner tokom razgovora često ponavlja “ovo smo već raspravili”, prekida razgovor i ne želi da vas sasluša, čak i kad imate neki problem koji biste da podelite s njim, na pomolu su problemi.

Đanluka je idealan muškarac: Romantični gest za suprugu s neverovatnim krajem

Photo by Jonathan Borba from Pexels

 

Da li je trenutak za raskid ukoliko izlazi bez vas? 

Ukoliko mu smeta vaše prisustvo i sve češće odlazi sam od kuće, ovo je jasan dokaz da ga je zainteresovala druga žena. 

Ako vaš partner odjednom počinje da krije ekran mobilnog telefona dok se dopisuje ili utišava zvono, vreme je za alarm. Posebno je popularan sindrom “obrnutog mobilnog”, s ekranom okrenutim nadole. On će se sigurno pobrinuti i da telefon zaštiti šifrom.

Vaš partner odjednom je pun priča o ljudima koji su ničim izazvani uplovili u njegov život. Imajte na umu da je ovo svakako sumnjivo ukoliko ih vi niste upoznali. To automatski znači da mu ne značite kao pre i da vas je u potpunosti odstranio iz života...

Šta je rešenje? 

Razgovor.

Pokušajte da mu objasnite da znate da se prevara ili novo poznatnstvo krije iza njegovog čudnog i misterioznog ponašanja. Bez obzira na partnerov odgovor, vreme je da spakujete kofere i odete.

Neko bolji čeka na vas.

Sofija Milošević i Luka Jović: Iskonska ljubav je pobedila!

Photo by Jonathan Borba from Pexels

Komentari (0)

Loading