Lifestyle

Žene u ovom horoskopskom znaku privlače bogate muškarce

Horoskopski znak koji privlači novac

Žene u ovom horoskopskom znaku privlače bogate muškarce

Nicoleta Ionescu/shutterstock

Ove žene uvek privlače bogate muškarce, čak i kada ne traže novu vezu. Кoje su tajne njihove privlačnosti? Proverite koji horoskopski znak privlači novac - možda ste među tim fatalnim lepoticama.

Pročitajte: Nedeljni horoskop do 19. aprila 2024. godine - Pred Bikovima je naporna radna sedmica, Device proverite krvni pritisak

Bik
Udobnost nije jedina reč koja opisuje Bika. Za spokoj, važno im je, kao nikome, da žive u lepom i održavanom domu. Devojka Bik neće gledati u pravcu muškarca koji ne može da ispuni njene snove o idealnom domu.

Vladajuća planeta Bika, Venera, pomaže da se napravi „izbor“ među brojnim kandidatima. Zbog toga je Bik okružen pažnjom finansijski sigurnih muškaraca.

Vage
Još jedan horoskopski znak kojim vlada Venera je Vaga. Devojke Vage vole da prihvate razne znake pažnje: od malog buketa divljeg cveća do nakita. Međutim, samo nekoliko se usuđuje da razgovara sa šarmantnom Vagom. Njihova lepota plaši neodlučne muškarce.

Ovako Venera štiti Vagu, baš kao i Bik. Međutim, za bogate momke, devojka Vaga postaje dah svežeg vazduha.

shutterstock

 

 

Lav
Sposobnost prihvatanja poklona je nešto što vam uvek upada u oči kada komunicirate sa devojkom Lavom. Ona zna svoju vrednost: ne gubi glavu od udvaranja, već ih prihvata sa zahvalnošću. Muškarci upadaju u zamku i spremni su da urade baš sve kako bi osvojili Lavicu.

 

Komentari (0)

Loading