A1 Srbija pokrenuo #BoljiOnline platformu za bezbednije i odgovornije korišćenje tehnologije
23/10/2024
16h
A1 Srbija pokrenuo #BoljiOnline platformu za bezbednije i odgovornije korišćenje tehnologije
Autor: Sara Gajic | 15/04/2021
U prolećnom broju ovog gastronomskog magazina praznuje se uz bogato ukrašenu trpezu i obavezna farbana jaja i čokoladne ukrase. Šefovi su za tu priliku pripremili kako tradicionalne tako i moderne menije i recepte.
Od kuhinje se odmaramo šetajući putevima i ulicama Sardinije i Pijemonta, da bismo vas upoznali sa ovim zanimljivim regijama a možda i naveli da ih ubeležite u svoju mapu budućih putovanja. Ako ste u Veneciji već bili, svakako ćete voleti da se podsetite njenih karnevalskih boja i đakonija koje uz njih služe, a zavirili smo i u kuhinje Jerusalima i zapisali šta se jede na raskrsnici svetova.
Šta bi moglo biti slatka vijagra 19. veka nije teško pitanje ako znamo da je u tom veku kreiran – tiramisu! U ovom broju LCI donosimo vam recept za jedan poseban – sa agrumima. Čarolije kakve može učiniti spoj brašna i kvasca otkrivaju recepti za Picu sa sirom iz Umbrije ili Tortu Danubio iz Kampanije, kao i čuvene Italijanske pletenice na stranama Klasika iz regiona, a već na narednim pojavi se Sunce na tanjiru, u vidu najrazličitijih recepata čiji su glavni sastojak – jaja.
Kako izgledaju ražnjići od morskih plodova, a kako od govedine sa salsa verde umakom, i kako pripremiti rižoto na četiri različita načina... ili: kako upariti piva i sireve, ili vino i suhomesnate delicije – lepe su i poučne priče koje možete naći u vašem omiljenom časopisu.
Kada tome dodamo i pravu LCI edukaciju – u ovom broju tu je korak-po-korak spravljanje suflea sa sirom, kao i čokoladnih pralina sa slanom karamelom – vaša je kulinarska mašta na ozbiljnoj probi.
Upoznajte tajne italijanskih majstora kuhinje, uživajte u rapsodiji boja i ideja za nove kreacije, upoznajte zanimljive namirnice, egzotične začine i nepoznate sastojke, preuzmite savršen sezonski jelovnik, obogatite svoju kartu vina... jednom rečju: zaljubite se u Italiju upoznajući njenu kuhinju.
Sve ovo i još mnogo toga što vam donosi LA CUCINA ITALIANA – italijanski gastronomski magazin sa tradicijom dugom ceo vek, najlakše možete obezbediti putem PRETPLATE.
Na ovaj način magazin će vam stizati na kućnu adresu!
Dostava na teritoriji Beograda je besplatna.
Poštarina za Srbiju iznosi 120,00 dinara.
Pretplata d.o.o.
Bulevar dr Zorana Đinđića 57, lokal 19, 11070 Novi Beograd
011/313-9967, office@pretplata.rs, www.pretplata.rs
A1 Srbija pokrenuo #BoljiOnline platformu za bezbednije i odgovornije korišćenje tehnologije
23/10/2024
16h
A1 Srbija pokrenuo #BoljiOnline platformu za bezbednije i odgovornije korišćenje tehnologije
Videlo se da je teško bolestan: Poslednja fotografija bivšeg muža Snežane Savić, za ruku ga drži ona
24/10/2024
21 min
Poslednja fotografija Dragoslava Lazića ukazivalo je da je reditelj veoma loše
Preminuo reditelj Dragoslav Lazić, ćerka Anita slomljena: Do poslednjeg daha bio je zaigrani dečak
24/10/2024
54 min
Preminuo Dragoslav Lazić
Saša Popović u studiju Granda: Kolege ne kriju oduševljenje
23/10/2024
12h
Zdravstveno stanje Saša Popovića - detalji
20 godina je živela u kući Petra Graša: Zavirite u dom Danijele Martinović (FOTO)
23/10/2024
15h
Dom Danijele Martinović prava oaza luksuza
Brat Sergeja Trifunovića jednim gestom otkrio šta misli o snaji: Posle ovih reči sve je jasno
23/10/2024
17h
Brat Sergeja Trifunovića oglasio se nakon skandala
Komentari (0)