Lifestyle

Kuvali smo sa Knezom - Kulinarski majstor sprema posno jelo koje ćete obožavati (video)

Nenad Knežević Knez oduševio nas je kulinarskim umećem kada je ekskluzivno za čitaoce portala "story.rs" pripremio omiljeni obrok koji se ovih dana nalazi na njegovoj posnoj trpezi.

Kuvali smo sa Knezom - Kulinarski majstor sprema posno jelo koje ćete obožavati (video)

Naravno da je pevač Nenad Knežević Knez (53) bio među prvim imenima koja su nam pala na pamet kada je u pitanju ideja za idealnog sagovornika u okviru naše rubrike u kojoj poznati kuvaju za vas. Pored uspešne muzičke karijere koju je ostvario, poznato je da su mu gurmanski podvizi gotovo jednako jaka strana a nedavno nam se pohvalio da je tokom prošlogodišnjeg karantina imao priliku da takav talenat dovede do savršenstva. Ništa više nije morao da nam kaže – rešili smo da opisane veštine proverimo na delu i sa zadovoljstvom je prihvatio da mu obučemo kecelju pred kamerama. Pevač je ovih dana na posnom režimu ishrane, pa će onima koji se u tome pronalaze biti posebno značajno da otkriju još jedan recept koji dokazuje da takva trpeza može biti ne samo adekvatna i zdrava, već i veoma zanimljiva.

Svoja kulinarska umeća Nenad je mogao da stavi na test zahvaljujući partnerki Tatjani Tat s kojom je proveo najviše vremena usavršavajući spretnost na tom polju, a koja ga i sama odlično u tome prati sopstvenim veštinama u kuhinji.

- Slobodno mogu reći da smo tokom karantina u našem domu ubijali vreme kroz kulinarska takmičenja, a pored moje Tanje tu je bila i njena majka koja je takođe izvrsna kuvarica. Na taj način svo troje smo podsticali jedni druge na više truda i što bolje specijalitete – rekao nam je pevač.

Pročitajte: Tatjana Tat: Prema mojim ćerkama Nenad ume da bude strog

Petar Đorđević

 

 

Komentari (0)

Loading