Budućnost je svetla: Vujadin Savić na pragu velikog evropskog kluba
19/12/2025
7h
Vujadin Savić na pragu velikog evropskog kluba
Autor: Ana Županjevac | 21/07/2021
Popularni voditelj Filip Čukanović gostujući u emisji "Praktična žena" otkrio je da nema puno vremena da se posveti kuvanju, te da je u kuhinji retko. Međutim pokazao je svoje skromno kulinarsko znanje i spremio cicvaru, tradicionalno srpsko jelo koje neretko konzumira za doručak.
Dok je spremao ovaj specijalitet odeven u sako, ispričao je verovanje da ako na kraju spremanje cicvare vidite svoj odraz u njoj predstoji uspešan period i posavetovao da ovo jelo treba biti što masnije.
Sastojci:
1kg starog kajmaka
250g kukuruznog brašna
250g kukuruznog griza
200ml mleka
125g putera
500g kačkavalja
so po ukusu
Priprema:
U mleko staviti kajmak i puter da se istope. Dodavati kukuruzno brašno i griz koji su pomešani. Dodavati polako i non stop mešati. Ako je gusto, dodavati malo vode. To se stalno meša dok masnoća ne izbije na površinu. Sir iseći na štapiće ili izrendati i dodati u cicvaru. Još malo promešati i poslužiti toplo.
Budućnost je svetla: Vujadin Savić na pragu velikog evropskog kluba
19/12/2025
7h
Vujadin Savić na pragu velikog evropskog kluba
Pune ruke poklona i buket ruža za priju: Bogdan i Danijela Rodić stigli kod Cece na slavu FOTO
19/12/2025
9h
Bogdan i Danijela Rodić stigli kod Cece na slavu
19/12/2025
11h
Ćerka Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana već ima godinu dana i voljena je devojčica
Još jedan Nikoljdan bez kume za stolom: Zašto Viki Miljković nikad ne dolazi kod Cece na slavu?
19/12/2025
13h
Viki Miljković ne ide kod Cece na slavu
Komentari (0)