Lifestyle

Mesečni horoskop za avgust

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine donosi nova saznanja

Mesečni horoskop za avgust

Photo by Patrick Malleret on Unsplash

Astrolog Helena Cupać priredila je mesečni horoskop za avgust koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

Privatna Arhiva

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

 

 

Pročitajte mesečni horoskop za avgust...

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Finansijski troškovi vas i dalje prate ali ste vi istovremeno veoma motivisani da popravite situaciju na ovom polju.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u bralu, mogući su sukobi znog različitih stavova. Ako ste slobodni, flert sa jednom osobkm vas veoma animira.

Zdravlje: Stabilno je.

Bik

dnevni horoskop

Posao: : I dalje nastavljate istim tempom i energijom. Nekim saradnicima bi moglo fo i zasmetati. 

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, u zategnutom ste odnosu sa voljenom osobom a slobodni Bikovi su se namerili da osvoje vrlo tajanstveniu osobu. 

Zdravlje: Moguće su povrede.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za avgust, pročitajte u nastavku

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Napeti ste i dalje i to utiče na vaš rad, ali ipak uspevate uz napor, da stvari držite pod kontrolom.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, neki vaši stari strahovi mogu narušiti kvalitet odnosa. Ako ste slobodni, moguća je tajna romansa.

Zdravlje: Neispavani ste.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Povoljan aspekt planete akcije i energije na vaš znak će vam dati vetar u leđa i vi ćete neke važne planove u narednim danima realizovati.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, pred vama je nekoliko harmoničnih nedelja. Slobodni pripadnici vašeg znaka šarmiraju osobu iz neposredne blizine.

Zdravlje: Pojačan apetit.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Ne radi vam se, imate potrebu za odmorom ali ipak preuzimate sve obaveze na sebe. Moguća nova poslovna ponuda.  

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, preispitujete kvalitet odnosa, a slobodni pripadnici vašeg znaka kontaktiraju osobu iz prošlosti.

Zdravlje: Stabilno je.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za avgust, pročitajte u nastavku

Devica

dnevni horoskop

Posao: Ističete se u okviru radnog kolektiva dobijate podršku od strane nadređenih, što vas dodatno motiviše.

Ljubav: Detaljno analizirate odnos sa partnerom ali zbog toga pronalazite brojne mane. Ako ste slobodni, moguć kontakt s osobom iz prošlosti.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Tokom narednih sedmica se dešavaju iznenadne promene na polju posla, korak napred, ali su mogući i prekidi ugovora za neke pripadnike vašeg znaka.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, zapostavljate svoje dužnosti prema partneru. Ako ste slobodni, zanimate se za osobu kouju znate preko posla.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

Veliki mesečni horoskop za avgust donosi preokrete...

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Pred vama su dani u kojima ćete se na energičniji način posvetiti međiljudskim odnosima u okviru radnog kolektiva. Ovo donosi i sukobe, ali vi za to ne marite mnogo.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, teško ćete izbeći konflikte sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju interes za osobu nekoliko godina mlađu.  

Zdravlje: Stabilno je.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Vredno radite ali i dosta razmišljate kako unaprediti svoje poslovanje. Baš u avgustu vam se ukazuje prilika za to.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, dajte malo više svog vremena voljenoj osobi. Akp ste slobodni, zanima vas osoba koju ste upoznali preko člana porodice.

Zdravlje: Mogući problemi s hormonima.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za avgust, pročitajte u nastavku...

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Povoljan aspekt planete akcije na vaš znak vam omogućava nešto brži progres u poslovnom smislu, što će vas posebno radovati.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan a slobodni pripadnici vašeg znaka naglo menjaju svoj emotivni status.

Zdravlje: U redu je.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Dobijate dodatne odgovornosti i samim tim se u vama razvijaju strahovi koji su uglavno predimenzionirani ali i kratkog daha.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u brakh, pdisutna je distanca u odnosu sa partnerom. Slobodne Vodolije razmišljaju da li da kontaktiraju staru ljubav.

Zdravlje: Stabilno je.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Na ovom polju vas očekuju promene koje ćete sami pokrenuti. Borite se za bolju poziciju i u tome uspevate.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, vreme je za retrospektivu odnosa a ako ste slobodni, poziv osobe iz prošlosti vam remeti svakodnevicu.

Zdravlje: U redu je.

 

 

Komentari (0)

Loading