Lifestyle

Mesečni horoskop za oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2022. godine donosi povoljne promene i napredak

Mesečni horoskop za oktobar

Astrolog Helena Cupać priredila je mesečni horoskop za oktobar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

Privatna Arhiva

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

 

 

Pročitajte mesečni horoskop za oktobar...

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima, jer slede sukobi. Jaka mentalna aktivnost i želja za novim znanjima.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, namećete svoju volju partneru. Ako ste slobodni, šarmirate veoma lepu osobu.

Zdravlje: Stabilno je.

Bik

dnevni horoskop

Posao: Tokom narednih sedmica se suočavate sa troškovima, što vas zabrinjava ali pronalazite način da popravite finansijsku situaciju

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, očekuju vas trzavice u odnosu. Slobodne pripadnike vašeg znaka kontaktiraće osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Osetljiv sistem za varenje.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za oktobar, pročitajte u nastavku

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Veoma ste motivisani da napravite korak dalje na polju karijere. Vaš način poslovanja se neće dopasti nekim vašim kolegama.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, popravljate odnos sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci dobijaju priliku da promene emotivni status.

Zdravlje: Stabilno je.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Preusmeravate svu energiju na ovaj segment života i to će uroditi plodom i smislu ozbiljnijih rezultata. Izbegavajte rasprave.

Ljubav: Ako ste zauzeti, balansirajte između posla i privatnog života. Slobodni pripadnici vašeg znaka, preko porodice moguće novo poznanstvo.

Zdravlje: Neispavani ste.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Suočavate sa svojim strahovima prevazilazite ih i preuzimate inicijativu kada su u pitanju vaši poslovni planovi. Realizacija.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, preispitujete odnos sa partnerom. Slobodni pripadnici vašeg znaka, nostalgični ste i vraćate se u prošlost.

Zdravlje: Stabilno je.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za oktobar , pročitajte u nastavku

Devica

dnevni horoskop

Posao: Zamislili ste kako vaša karijera izgleda i tokom oktobra ćete polako uvoditi promene na ovom polju. Dobijate važnu obavezu.

Ljubav: Ako ste u vezu ili u braku, prenosite profesionalne brige na partnera. Slobodni pripadnici vašeg znaka su zainteresovani za osobu sličnih ciljeva.

Zdravlje: Moguće su povrede.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Tokom narednih sedmica vi ćete uspeti postići veoma kvalitetan dogovor, a na vidiku su i povoljne promene, napredovanje.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, harmonizujete odnos sa voljenom osobom. Slobodne Vage šarmiraju okolinu i imaju prolaz kod osobe za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Vitalni ste.

Veliki mesečni horoskop za oktobar donosi preokrete...

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Uporni ste u zamislima ali ne ide onako kako ste planirali. Dok se bavite tekućim obavezama, tu su i nedovršeni poslovi.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba je zabrinuta za finansije. Ako ste slobodni , imate priliku da uđete u neobaveznu vezu.

Zdravlje: Problem s urinarnim traktom.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Budite oprezni u odnosu sa kolegama jer stare razmirice mogu kulminirati u sukob. Razmišljate o prekidu saradnji koje vas više ne zadovoljavaju.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je veoma strastven. Ako ste slobodni, za vas se zanima mlađa osoba.

Zdravlje: U redu je.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za oktobar , pročitajte u nastavku...

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Držite se svojih planova, veoma ste aktivni ali i netaktični kada su drugi u pitanju. Ne trpite one koji vas ne mogu pratiti.

Ljubav: Ako ste zauzeti, partner traži malo više angažmana u relaciji. Ako ste slobodni, interesujete se za ambicioznu osobu.

Zdravlje: Premoreni ste.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Pravite mali predah, da biste od druge sedmice oktobra krenuli ka određenim ciljevima. Krajem meseca, moguće promene.

Ljubav: Ako ste zauzeti, želite imati primat u odlukama u odnosu na partnera. Slobodne Vodolije su na pragu nove veze.

Zdravlje: Stabilno je.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Veoma ste napeti ali i energični, što će vam omogućiti da napravite korak napred na ovom polju. Ipak, trpite kritike nadređenih.

Ljubav: Zauzeti pripadnici vašeg znaka provociraju voljenu osobu. Ako ste slobodni se mogu odlučiti da pristanu na kratku avanturu.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Komentari (0)

Loading