Lifestyle

Tuborg Ice doneo osveženje na Tuborg Lovefest jedinstvenom Ice Globe postavkom!

Odbrojavanje je završeno, Tuborg Lovefest je konačno startovao.

Tuborg Ice doneo osveženje na Tuborg Lovefest jedinstvenom Ice Globe postavkom!

Promo

Već prvog dana programa festival je ubacio u petu brzinu, a sjajna atmosfera podigla je temperaturu na maksimum. Ipak, Tuborg, kao naslovni sponzor ovogodišnjeg festivala, pronašao je sjajno rešenje koje, pored ledeno osvežavajućeg momenta, posetiocima nudi i jedinstveno muzičko iskustvo koje se ne zaboravlja!

Promo

 

 

Reč je o inovativnoj konceptualnoj postavci pod nazivom Tuborg Ice Globe, koja će tokom letnjih festivalskih dana posetiocima pružiti ultimativno osveženje.

Promo

 

 

Ice Globe poseduje svoju atmosferu koja je za 10°C hladnija od spoljašnje temperature, što posetiocima omogućava instant osveženje. Kada se tome pridoda i ledeno osvežavajući ukus Tuborg Ice-a ugođaj postaje kompletan. Ali to nije sve!

Promo

 

 

Posebno iskustvo u okviru ove instalacije u obliku snežne kugle predstavlja tzv. Ice stage exerianece. Baš kao i poznate muzičke zvezde koje se bacaju u publiku, posetioci će moći barem na trenutak da uđu u svet nezaboravnog adrenalina.

Odabirom neke od pet dostupnih tema posetioci će, pored originalne uspomene, steći uvid u to kako se u kinematografiji snimaju sve one nerealne SiFi scene kroz menjanje okruženja i pozadine.

Promo

 

 

Tuborg Ice Globe instalacija jedinstvena je po onome što pruža i predstavlja najveću dosadašnju postavku Lovefest festivala.

Promo

 

 

Svi ljubitelji elektronske muzike moći će do nedelje, 5. avgusta da posete ovaj festival i osete atmosferu Tuborg Ice ledene kugle!

Komentari (0)

Loading