Lifestyle

Otkrili smo aksesoar koji savršeno ide uz sve jesenje autfite

Otkrili smo aksesoar koji savršeno ide uz sve jesenje autfite

Otkrili smo aksesoar koji savršeno ide uz sve jesenje autfite

Promo

Mnogi ljubitelji mode željno iščekuju da stigne jesen jer je ovo godišnje doba idealno za uklapanje različitih stilova odevanja. Bilo da ste sportski tip, volite glamur ili vam je najvažnije kako izgledate na poslu – brojne su kombinacije koje možete da ponesete ovih dana.

Fešn-eksperti tvrde da se dobar stil uočava u detaljima i da su upravo oni to što nas odvaja u masi drugih. Sat je nezaobilazan asesoar za jesen, ali i sva ostala godišnja doba.

Promo

 

Da bi se uklopili u sve autfite, preporuka je da biramo klasičan dizajn. Novi Huawei Watch GT 4 donosi estetiku tradicionalnih luksuznih časovnika, zadržavajući eleganciju koja je karakteristična za GT seriju.

Promo

 

 

Sat dolazi u dve varijante – 46 mm i 41 mm, a narukvice i dizajn brojčanika ističu se klasičnim izgledom koji se uklapa u sve prilike.

Varijanta prečnika 46 mm dolazi u četiri boje – crnoj, smeđoj, zelenoj i sivoj. Dizajn je potpuno unikatan, simetričan osmougaoni i inspirisan je farovima sportskih automobila.

Onaj čiji je brojčanik prečnika 41 mm zadržava klasičnu, tanku i elegantnu estetiku u sve tri boje – beloj, srebrnoj i zlatnoj. Da izgleda posebno sofisticirano doprinosi debljina od svega 9,8 mm.

Izrađen je od nerđajućeg čelika koji satu daje prepoznatljiv ispolirani sjaj, a narukvice možete da birate u skladu sa svojom estetikom.

Promo

 

Istina je da je važno da pronađemo onaj sat koji se uklapa u stil koji negujemo, ali u današnje vreme sat je daleko od uređaja koji nam samo pokazuje vreme. On je naš mali asistent. Pokazuje nam sve što nam je potrebno: od poziva, preko broja otkucaja srca, unosa i potrošnje kalorija, ukupne dnevne aktivnosti i to vrlo precizno.

Promo

 

 

Huawei Watch GT 4 je sat koji ispunjava zahteve i najprobirljivijih korisnika. Poseduje novu Activity Ring funkciju koja ima i način da nas motiviše da ne prestajemo s treninzima.

Promo

 

 

TruSleep™ 3.0 tehnologija precizno beleži kvalitet sna pa tako imamo uvid u sve faze sna, kroz analizu nekoliko ključnih parametara, kao što su pokreti tela i varijabilnost pulsa.

Promo

 

Još jedna unapređena karakteristika je funkcija za praćenje apneje koja registruje moguće nepravilnosti u disanju tokom sna.

Odaberite omiljeni model koji će na pravi način zaokružiti vaš stajling u svakoj prilici, ali i biti vaš asistent kroz sve izazove koji vas čekaju tokom dana.

 

Komentari (0)

Loading