Lifestyle

OVO SU IDEALNI NESPRESSO NOVOGODIŠNJI POKLONI: Izgledaju lepo, neodoljivo mirišu i nezaboravnog su ukusa

Kupovina novogodišnjih poklona donosi mnogo radosti, ali, može da bude veoma stresna: kako uklopiti budžet, želje, široku ponudu… Nije lako, priznaćete, ali pokloni praznike čine još lepšim, pa nemojte da odustajete tako lako.

OVO SU IDEALNI NESPRESSO NOVOGODIŠNJI POKLONI: Izgledaju lepo, neodoljivo mirišu i nezaboravnog su ukusa

Promo

Zato smo se pobrinuli da već sada, dok praznična groznica još nije u jeku,  pronađemo za vas idealne poklone i mesto koje ima široku ponudu divnih proizvoda. Reč je o novom butiku,  koji na svojim policama ima “svašta nešto” novo – i to po, sniženim cenama...

Na popustu su aparati koji prave idealne kafe – kremaste sa aromama koje su neodoljive. Za sve ljubitelje dobrih kafa ovo mesto je pravi raj jer su stigle limitirane serije koje odišu prazničnom čarolijom. Reč je o novom Nespresso nano Boutique Galerija, na atraktivnoj lokaciji u šoping centru Galerija, a praznični popusti na aparate za kafe kreću se i do 50%.

Promo

 

Nespresso, pionir sistema kafe u kapsulama i pravi majstor uživanja u kafi, priredio je pred praznike pravi festival ukusa -  limitirane serije novih kafa iz linije Original kao i limitirane serije kafa za Vertuo sistem. Tri specijalno kreirane praznične Nespresso kafe potpuno će osvojiti vaša čula - sve odišu prazničnim aromama i zimskom alpskom idilom.

Promo

 

Festive Black Espresso kafa je mešavina Arabike iz Hondurasa i Ugande. Ova kafa ima drvenaste arome pomešane sa toplim, slatkim začinskim notama i nežnim notama voća. Kafa Frosted Caramel Nuts vodi nas pravo do praznične sezone. Nežne arome karamele i badema prosto osvajaju iz ove satenski glatke mešavine južnoameričkih Arabika kako bi donele prazničnu atmosferu koju smo priželjkivali tokom cele godine. Ova kafa je mešavina zrna Arabike iz Brazila i Kolumbije. Kafa Seasonal Delight Spices odvešće vas u prizore, zvuke i čari prazničnog marketa. Ova glatka mešavina južnoameričke Arabike dobija divnu začinsku i vinsku aromu, a dolazi iz Brazila i Kolumbije. Nespresso Vertuo linija, takođe ima ova tri nova ukusa: Black Double Espresso, Seasonal Delight Spices i Frosted Caramel Nuts. Vertuo sistem, kao nova definicija kafe, koji je ove godine stigao u Srbiju, daje mogućnost da samo jednim pritiskom na dugme uživate u neverovatnoj kremoznosti i ukusima. Uz novu Nespresso CentrifusionTM tehnologiju, samo jednim pritiskom na dugme aparata, pripremićete kratku ili dugu kafu i obe će imati vrhunsku kremoznost i punoću ukusa. Inteligentni sistem ekstrakcije pruža neverovatno visok nivo preciznosti jer Vertuo aparat prepoznaje bar – kod na kapsuli i u skladu s očitanim informacijama, prilagođava parametre kako bi pripremio najkvalitetniju kafu u željenoj dužini.

Promo

 

Na policama novog Nespresso butika čekaju vas praznični aksesoari sa kojima uživanje u kafi postaje potpuno. Fenomenalan Nespresso x Fusalp Advent Calendar Vertuo iz dana u dan obradovaće vas novom kafom, da biste na kraju dobili ekskluzivni poklon – prelepu šolju koja se svojim izgledom uklapa praktično uz bilo koji enterijer. Nespresso se ove sezone udružio sa brendom Fusalp (brend poznat po skijaškoj opremi, a ime je dobio po skraćenici od „fuseau from the Alps“ jer je rođen u francuskim Alpima), kako bi nam približio uživanje u praznicima na planini. Hit zimske sezone je stil Alpine Chic – elegancija u kombinaciji sa rustičnim detaljima alpskih brvnara. U ovaj stil, savršeno se uklapaju elegantne Barista Festive čaše koje će učiniti da praznični dani budu još svečaniji.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading