Lifestyle

Dizajneri enterijera tvrde da je ova boja apsolutni hit godine: Mnogima nije omiljena

Boja enterijera koju stručnjaci preporučuju mnogima nije omiljena

Dizajneri enterijera tvrde da je ova boja apsolutni hit godine: Mnogima nije omiljena

Pixabay

Bliži se kraj i godine i pravi je trenutak da nešto obnovimo u svom životnom prostoru. Promene su dozvoljene u zavisnosti od kućnog budžeta, a ponekad je dovoljno uneti samo nove detalje kao što su jastučići, vaze ili posteljina.

Boja enterijera koju stručnjaci preporučuju kao glavni trend za uređenja doma mnogima nije omiljena, ali prostor potpuno osvežava. Plava boja je must have za 2024. godinu. Dovoljno je da u ovoj nijansi odaberete par detalja.

Pročitajte: Ništa ne izgleda toliko jeftino - 3 stvari koje treba odmah da izbacite iz stana

Koristite različite nijanse plave

Stručnjaci tvrde da je najbolje da prostor osvežite sa nekoliko različitih nijansi plave, poput tamnoplave i svetloplave. Oslonite se na ove nijanse dok uređujete svoj dom za 2024. godinu.

 

 Počnite od detalja

Ako niste sigurni da li je plava boja odgovarajuća za zidove u celom stanu, započnite s uvođenjem suptilnih promena. Ne možete pogrešiti sa detaljima kao što su sveće, vaze, jastučnice. To će posebno razbiti monotoniju ako je vaš stan u neutralnim bojama.

shutterstock

 

 

Slike u nijansama plave boje

Jedan od najlakših načina da osvežite svoj dom je da zamenite stare slike na zidovima. Stručnjaci savetuu da uložite u visokokvalitetne ramove koji će učiniti da i porodične fotografije izgledaju fenomenalno.

Komentari (0)

Loading