Lifestyle

Sezona prehlada je u punom jeku, a jedna stvar je neophodna za jačanje imuniteta kod dece

Poznato je da zimi slabi imunitet pa tada unosimo dosta vitamina

Sezona prehlada je u punom jeku, a jedna stvar je neophodna za jačanje imuniteta kod dece

shutterstock

Imunološki sistem je veoma osetljiv na dejstvo različitih faktora spoljne sredine. Zimski period podrazumeva izlaganje hladnoći, a to potencijalno dovodi do slabljenja odbrambenog odgovora organizma, a posebno kod dece.

I velike oscilacije u temperaturi su izazov za organizam, a rezultat su prehlade i grip. Posebno pogođena grupa su najmlađi, pre svega zbog boravka u vrtiću.

U školama i vrtićima virusne infekcije se lako prenose, uglavnom zbog velikog morbiditeta dece u tim starosnim grupama i zato što deca još nisu razvila odgovarajući imunitet. Zato se postavlja pitanje kako ojačati imunuloški odgovor organizma?

Prioritet je da sačuvamo zdravlje svih ukućana. Poseban izazov je da na prirodan način utičemo na još nerazvijen imunitet kod dece i onda kada se respiratorne infekcije često ponavljaju u akutnim fazama bolesti, kao i na prevenciju virusnih infekcija kod dece u kolektivu i na prevenciju infekcija srednjeg uha.

shutterstock

 

 

Pravilna ishrana je osnova za dobro zdravlje, ali i dovoljan unos vitamina kroz voće i povrće, ali i dodatke.

BiVits® ACTIVA Immunity Junior preporučuje se za očuvanje dobrog opšteg zdravlja deteta, jačanje imuniteta, prevenciju respiratornih infekcija, virusnih infekcija kod dece u kolektivu, kao i infekcija srednjeg uha, kod dece sa akutnim i hroničnim infekcijama (prehlada, grip, pneumonija), kao i sa hroničnim oboljenjima (astma, alergijski rinitis).

Immunity Junior preporučuje se deci od tri godine i sadrži neophodne vitamine, minerale i fitonutrijente u odgovarajućim dozama da bi se postigao pravi balans imuniteta i dostigla maksimalna podrška u prevenciji i borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija.

Prijatnog ukusa šumskog voća, tri tablete za žvakanje tokom dana zadovoljavajupreporučenu dnevnu dozu mikronutrijenata, a u sastav ulaze 12 vitamina, sedam minerala i eskrakt ploda šipurka. Za najbolje rezultate preporuka je da se proizvod koristi najmanje tri meseca.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading