Lifestyle

Na ovom mestu u domu nikako ne smete da držite stvari: Prema feng šuiju krucijalan korak za prizivanje novca u 2024. godini

Feng šuiji pravila za prizivanje novca nisu teška

Na ovom mestu u domu nikako ne smete da držite stvari: Prema feng šuiju krucijalan korak za prizivanje novca u 2024. godini

shutterstock

Po feng šuji konceptu svaka stvar nosi određeni simboliku, pa ukoliko želite da poboljšate svoj finansijski status jako je važno da obradite pažnju na čišćenje doma. Feng šuiji pravila za prizivanje novca nisu teška, a bitno je da omogućite či energiji da nesmetano prolazi kroz vaš dom.

Pravilo kaže da je jako važno da  bacimo sve što je polomljeno, okrnjeno ili na bilo koji način oštećeno. Popravite sve što možete, a posebno slavinu koja curi jer simbolizuje da novac odlazi iz kuće.

Pročitajte: Ništa ne izgleda toliko jeftino: 3 stvari koje treba odmah da izbacite iz stana

U čoškovima ne treba ništa da stoji, a ni ispod kreveta.Podignite stvari sa poda kako biste sprečili stagnaciju i omogućili či energiji da cirkuliše bez prepreka.

Pexels

 

 

Takođe, po feng šuji konceptu važno je da sami sebi kupite novčanik. Ako vam ga neko pokloni važno je da ne bude prazan. Nikada ne kupujte novčanik od prave kože jer će doneti negativnost u vaš život, tvrde Feng šui stručnjaci.  I još jedan savet, novčanik otvarajte često.

Komentari (0)

Loading