Lifestyle

Saznajte zbog čega će HONOR Magic6 Lite biti vaš novi omiljeni uređaj

U susret MWC događaju u Barseloni, na kome je prošle godine predstavljena HONOR Magic5 serija, željno iščekujemo novine od HONOR kompanije.

Saznajte zbog čega će HONOR Magic6 Lite biti vaš novi omiljeni uređaj

Promo

U međuvremenu, pojavilo se jedno osveženje u vidu novog telefona koji je nedavno predstavljen i koji je svojim sjajnim karakteristikama već osvojio pažnju šire javnosti.

Kontinuirano unapređenje uređaja omogućava nam da u svom asortimanu posedujemo telefon koji će nas iznenaditi na svakom koraku. Sa mehanizmom izdržljivosti ekrana i baterije, ovaj model možemo okarakterisati i kao superheroja u našem džepu.

Život u gradskoj sredini stavlja pred nas različite stresne situacije, ali smo sigurni da je jedna od najvećih trenutak iznenadnog pada telefona. Samim tim, takva situacija može biti pogubna. Međutim, Magic6 Lite vam omogućava da ostanete pribrani i sigurni da je vaš telefon ostao netaknut posle pada, što je, složićete se, neprocenjiv benefit.

Osim toga, pametni telefoni kreirani su tako da imaju sposobnost da odgovore na izazove užurbane svakodnevice. Uz pomoć njega uspevamo da održavamo kontakt, odgovaramo na mejlove i sve to u pokretu. Zvuči savršeno, ali, naravno da je i takav koncept ograničen trajanjem baterije našeg uređaja. Međutim, to nije slučaj kada govorimo o ovom modelu, čija je baterija od 5300 mAh poput onog posebnog prijatelja koji je uvek tu za vas.

Promo

 

 

Dakle, da li ste spremni da zakoračite u svet u kome je nepoverenje prema telefonima stvar prošlosti?

1. Vrhunske specifikacije po prihvatljivoj ceni:

Magic6 Lite je kao retkost u moru pametnih telefona – nudi vrhunske specifikacije koje su obično rezervisane za flegšip modele, ali po prihvatljivoj ceni. Izgleda da je HONOR odlučio da nam pruži uvid u budućnost pametnih telefona gde vrhunske karakteristike ne moraju nužno da znače visoke cene. Bilo da se radi o naprednoj procesorskoj snazi, kristalno čistom ekranu ili kameri visoke rezolucije, ovaj telefon fokusiran je da korisnicima donese prednost.

Promo

 

 

2. Idealna kombinacija izdržljivosti i elegancije:

Magic6 Lite nije napravljen samo da traje, već i da impresionira. Sa svojim mehanizmom izdržljivosti prilikom pada, ovaj telefon je poput pouzdanog pomoćnika koji može da podnese udar i nastavi gde je stao. To je vrsta telefona koja vas uverava svojim gabaritom, ali privlači i svojim elegantnim dizajnom.

3. Intuitivno korisničko iskustvo:

Konačno, korisnički interfejs Magic6 Lite, zahvaljujući MagicOS 7.2, je pametan koliko i spontan. To je kao da imate telefon koji ne samo da sluša, već i razume i prilagođava se vašim potrebama. Prilagodljiv, intuitivan i uvek korak ispred, to je vrsta korisničkog iskustva po svačijoj meri.

Ukratko, HONOR Magic6 Lite nije samo pametni telefon; to je izjava onoga što se dešava kada se izdržljivost, snaga, elegancija i inteligencija spoje u paketu po savršenoj ceni. Shodno tome, sa potpunom slobodom možemo reći da Magic 6 Lite nije samo uređaj u vašem džepu, već i novi životni saborac.

Za više informacija posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com  ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

 

 

Komentari (0)

Loading