Lifestyle

Proleće je pravo vreme za odmor na planini – ukoliko planirate putovanje u Srbiji, ovo je naš predlog

Bliži se početak proleća, a sa njim i topliji dani koji su idealni za beg od užurbane svakodnevice na čist, planinski vazduh.

Proleće je pravo vreme za odmor na planini – ukoliko planirate putovanje u Srbiji, ovo je naš predlog

Promo

Ukoliko planirate da provedete produženi vikend ili odmor u Srbiji, a u potrazi ste za lokacijom koja će da ispuni sva vaša očekivanja, imamo predlog za vas. Nedavno otvoren BOR Hotel by Karisma na Zlatiboru idealan je izbor za sve one koji žele vrhunsku udobnost, ambijent koji odiše luksuzom, nezaboravno gastronomsko iskustvo, besprekornu personalizovanu uslugu i potpuno uživanje za sva čula. I za avanturiste koji vole da provode vreme u prirodi i za one koji su ljubitelji mirnijeg odmora i opuštanja u SPA centru, ovo je zasigurno prava lokacija.

Odmor za sva čula

Raskoš, harmonija i udobnost kojim odiše BOR Hotel by Karisma zadovoljiće sva vaša čula. U ponudi hotela nalaze se čak 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice, restorani i barovi sa prefinjenim izborom hrane i pića, najmoderniji SPA centar, Vassa SPA, i brojni drugi sadržaji namenjeni onima koji su u potrazi za savršenim odmorom.

Promo

 

Bilo da želite vreme da provedete u komforu svoje sobe ili pak u prirodi koja je okružuje, možete da se oslonite na preporuke pre-arrival konsijerža koji će vam biti na raspolaganju od momenta rezervacije, pa tokom čitavog boravka. On će vam predložiti opcije kojima možete da ispunite slobodno vreme, prepoznaće šta najviše odgovara vašem senzibilitetu i postaraće se da, i do najsitnijih detalja, vaš odmor bude nezaboravan.

Idealan način da upoznate Zlatibor – Zlatibor Experience

Uživanje u dugim šetnjama, udisanje svežeg planinskog vazduha, upoznavanje prirodnih lepota i degustacija autentičnih, tradicionalnih ukusa, zvuči kao idealan početak odmora na planini. Ukoliko odlučite da boravite u BOR Hotelu by Karisma, imaćete priliku da uživate upravo u jednoj ovakvoj turi, Zlatibor Experience, koja uključuje obilazak najpoznatijih atrakcija, upoznavanje sa planinskom arhitekturom i degustaciju lokalnih specijaliteta.

Promo

 

Avantura upoznavanja Zlatibora počinje posetom očaravajućeg vodopada Gostilje gde će vas buk vode i slikoviti pejzaž opustiti i zadiviti. Sledeća stanica je Muzej na otvorenom Staro selo koji se nalazi u selu Sirogojno. Ovde ćete moći da obiđete tradicionalne zlatiborske kuće izgrađene krajem 19. i početkom 20. veka, ali i da uživate u ukusima lokalnih deserta i domaćih sokova.

Promo

 

Nastavljamo putovanje, te iz Sirogojna dolazimo do magične Stopića pećine čijih pet dvorana kriju lepote koje posetioce ostavljaju bez daha. Među njima su podzemni vodopad Izvor života i bigrene kade koje su njen zaštitni znak. Reč je o udubljenjima oivičenim kamenim zidovima u kojim se nakuplja voda i pretiče iz njih u vidu kaskada.

Vreme ručka rezervisano je za obilazak domaćinstva koje se bavi proizvodnjom suhomesnatih proizvoda, sira, rakije i vina. Ova poseta pruža priliku da uživate u degustaciji autentičnih proizvoda i da saznate više o njihovom procesu proizvodnje, posebno o tradicionalnom načinu sušenja koji čini ovu gastronomsku avanturu još zanimljivijom.

Iskustvo istinskog uživanja u vinu – Wine Tasting

Ukoliko ste više ljubitelj aktivnosti u zatvorenom prostoru, BOR Hotel by Karisma pripremio je i specijalnu radionicu degustacije i uživanja u vinu, Wine tasting, koja se održava u restoranu Casa de Vinos u sklopu kompleksa BOR by Karisma.

Promo

 

Kao vrhunski poznavalac kulture vina, somelijer će vas voditi kroz jedinstveno iskustvo upoznavanja sa različitim vrstama ovog poznatog pića – od vrhunskih penušavaca, preko belih, do crnih vina.

Tokom ove radionice, somelijer će vam približiti tehniku degustacije i idealnog uparivanja vina i hrane. Dobićete i korisne savete o skladištenju i posluživanju vina, ali i saznati više o različitim vrstama vinskih čaša i njihovim specifičnim namenama.

Umetnost pripreme koktela – Mixology Masterclass

Za one koji više uživaju u otkrivanju tajni miksologije, tu je i specijalna radionica Mixology Masterclass namenjena upoznavanju sveta koktela. U autentičnom ambijentu LIBERTADOR Cigar Bar & Lounge imaćete ekskluzivnu priliku da zavirite iza šanka i zaronite u svet pripreme koktela, baš kao što to rade pravi profesionalci.

Promo

 

Uzbuđenje počinje kada u svoje ruke uzmete šejker i krenete u avanturu stvaranja savršenih mešavina ukusa. Kroz čitav proces pratiće vas barmen koji će da vam otkrije tajne pripreme nekog od vaših omiljenih koktela. Ovo je putovanje kroz senzacionalne arome, boje i teksture, gde svaki gutljaj postaje avantura!

Pored toga, u ovom baru imate priliku da uživate i u vanserijskim pićima i cigarama vrhunskog kvaliteta, ali i da upoznate čitav proces izrade cigara od strane veštog i stručnog osoblja.

Nezaboravno gastronomsko iskustvo

Pored atraktivnih aktivnosti, gosti luksuznog BOR Hotela by Karisma mogu da uživaju i u raznovrsnoj ponudi vrhunske hrane i pića. Za opuštanje uz ukusne deserte, kafu, čaj, ili burgere i arapske umake, tu je Lobby Bar.

Jelovnik glavnog restorana, PINO Restaurant, predstavlja harmoničan spoj nacionalnih jela sa modernim i internacionalnim klasicima. Ne propustite da probate specijalitet kuhinje, Moravske ćevape, savršen spoj autentičnih sastojaka i kulinarske veštine, koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

Promo

 

Najlepši ukusi Azije čekaju vas u jedinstvenom KUMO Rooftop Restaurant & Lounge. Uz predivan pogled na Zlatibor i okolinu, uživajte u atmosferi koja odiše elegancijom i prefinjenošću.

Promo

 

BOR Hotel by Karisma učiniće vaš odmor nezaboravnim iskustvom – kada putujete sami, sa porodicom, prijateljima ili voljenom osobom. Rezervišite vaše mesto na vreme, a više informacija potražite na website-u ili pozivom na broj telefona +381 11 422 3181.

Komentari (0)

Loading