Lifestyle

Srbiju stigla nova Keune verzija lepote

Keune održao prvo predstavljanje u Beogradu, posetioci su imali priliku da nauče stručne trikove od Borisa Obreškog i Steve Pavloviča

Srbiju stigla nova Keune verzija lepote

Promo

Svetski kozmetički div Keune Haircosmetics juče je u Kopernikus 610 event centru održao predstavljanje svoje nove vizije u Srbiji. Ovaj prvi Keune događaj u Srbiji samo je početak nove priče u kojoj srpskom tržištu obećavaju najkvalitetnije proizvode, lojalnost, edukacije i poslovno partnerstvo.

 

Na ovom ekskluzivnom događaju, posetiocu su imali priliku da uče od najboljih na našim prostorima. Global Keune Ambasador Boris Obreški i Keune Adriatic Ambasador Stevo Pavlovič podelili su svoje znanje o tehnikama bojenja, posvetljivanja, šišanja i stilizovanja kose i kako upotrebom Keune proizvoda dobiti najkvalitetniji rezultat uz negu koja je na prvom mestu.

 

Promo

 

 

Preuzimanje kontrole globalnog sedišta i upravljanje tržištem omogućava regulaciju nad brendom i uvođenje globalnih poslovnih praksi Keune Haircosmeticsa čiji će se profesionalni proizvodi od sada moći kupiti samo u frizerskim salonima što korisnicima omogućava sigurnost u ispravnost proizvoda, profesionalno savetovanje, personalizovanu negu, pristup ekskluzivnim proizvodima i osiguranje najbolje moguće nege za kosu.

Promo

 

 

Izuzetno smo uzbuđeni zbog proširenja na tržište Srbije. Keune već dugo ceni potencijal ovog dinamičnog tržišta i smatramo da naša visokokvalitetna linija proizvoda za negu kose može pružiti izvanredne prednosti korisnicima u Srbiji. Radujemo se što ćemo uspostaviti dublje veze s lokalnom zajednicom, frizerskim salonima i krajnjim potrošačima i pružiti našu stručnost i inovativne proizvode kako bismo zajedno postigli sjajne rezultate na tržištu”, izjavio je Matevž Firšt, Direktor Keune Adriatic Grupe.

Promo

 

 

Povezivanje globalnog brenda Keune Haircosmetics sa srpskim tržištem omogućava razvoj tržišta u novim pravcima i postavljanje baze za povezivanje sa drugim svetskim brendovima.

 

Keune Haircosmetics proizvode možete potražiti u Keune frizerskim salonima i na webshopu.

 

O KOMPANIJI KEUNE

Keune Haircosmetics je brend u porodičnom vlasništvu namenjen profesionalnoj nezi kose i dostupan je u 80 zemalja. Kompaniju je 1922. godine osnovao mladi holandski lekar Jan Keune koji je svoje prve proizvode pakovao u svojoj apoteci u Amsterdamu. Svi Keune proizvodi razvijaju se i proizvode s pažnjom, ljubavlju i strašću u sedištu kompanije Keune u holandskom Soestu. Keune proizvodi za negu kose dostupni su u Keune odabranim frizerskim salonima, u Keune Hair Pointu, kao i na Keune webshopu.

 

 

Promo

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading