Lifestyle

Karavan „Na putu kroz roditeljstvo“ dolazi u Jagodinu

Projekat „Na putu kroz roditeljstvo“ zamišljen je kao „putujući edukativni karavan“ koji za cilj ima da osnaži roditelje i pomogne im da reše određene dileme, unaprede odnos i podstaknu komunikaciju

Karavan „Na putu kroz roditeljstvo“ dolazi u Jagodinu

Promo

Poslednja stanica karavana je upravo Jagodina, gde će 15. juna u 11 časova u sali Pomoravskog okruga (Boška Buhe 80) građani moći da sa stručnjacima, tj. psiholozima, u atmosferi koja promoviše razumevanje, podršku i zajedništvo, pričaju o roditeljstvu.

Pored panela, mame i tate učesnici imaće priliku da učestvuju u interaktivnim radionicama koje će se fokusirati na ključne teme roditeljstva, kao što su promene u partnerskim odnosima, očekivanja društva i usklađivanje posla i roditeljstva.

Promo

 

 

Razgovori će dotaći važna pitanja koja se tiču uloge roditelja, transformacije identiteta tokom ovog važnog perioda, kao i specifične promene koje se dešavaju kada postajemo roditelji. Kroz ove diskusije, učesnici će moći da razmene iskustva, saznanja i strategije za uspešno suočavanje sa izazovima i razvojem dece.

Na panel diskusiji i edukativnim radionicama će govoriti:

 

  • Senka Simonović psiholog i dečiji psihoterapeut, koja će obraditi temu emocionalnih izazova sa kojim se suočavaju majke,

  • Miša Stojiljković, novinar, psiholog i autor emisije i podkasta „Tata ti si lud“, predstaviće izazove roditeljstva iz muškog/očinskog ugla,

  • Jovana Ružičić, psiholog, osnivačica i direktorka „Centra za mame”, više će govoriti o komunikaciji i partnerstvu nakon dolaska bebe.

 

Moderator događaja je Aleksandra Petrovski, brand storyteller, trener i konsultant, koja se bavi temama roditeljstva.

Ulaz na panel-diskusiju i edukativne radionice je besplatan, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka - LINK

Za više informacija posetite IG stranu rosavoda

Panel-diskusiju organizuje Rosa voda, koja je više od jedne decenije uključena u različite nacionalne programe Vlade Republike Srbije i Ministarstva zdravlja za stvaranje boljeg okruženja kako za mame i bebe, tako i celu porodicu. Do sada, Rosa je pokrenula osnivanje banke humanog mleka, 20 školi roditeljstva širom Srbije, opremila je i uspostavila sobe za dojenje, pružila je podršku patronažnoj službi širom Srbije. Tokom 2024. godine, Rosa će nastaviti da podržava rad patronažnih službi i pruža podršku roditeljstvu.

Komentari (0)

Loading