Lifestyle

Dejan Pantelić nam otkriva kako da peglanje postane zabava

Dejan Pantelić nam otkriva kako da peglanje postane zabava

Peglanje uskoro može da ispadne sa liste najdosadnijih kućnih poslova, a prosečno vreme koje provodite pored daske za peglanje može biti prepolovljeno. Uz kafu i kolače i prisustvo brojih predstavnika medija, naš poznati voditelj Dejan Pantelić, je ispred šoping centra Rajićeva, danas otkrio tajnu savršeno jednostavnog peglanja.

- Ovaj kućni gedžet mi je promenio život. Peglanje je već dugo na listi najdosadnijih poslova, jer uglavnom zahteva stajanje i ceo proces „ide“ sporo. Još kad tome dodamo da svaki materijal zahteva posebnu temperaturu i način peglanja, jednačina dobija više nepoznatih. Ali, postoji rešenje. Moja tajna je Philips PerfectCare parna stanica. Zvuči komplikovano, a u stvari je najbolji izum koji vam donosi više vremena za druge stvari - kaže Pantelić. 

- Uverio sam se da se sve lako pegla, od teksasa do svile, i neverovatno je to da ove parne stanice čak ni nemaju opciju podešavanja temperature a ne mogu ni da progore tkaninu zahvaljujući OptimalTEMP tehnologiji! Kada jednom prevučete peglom po tkanini, nema potrebe za prepeglavanjem. Ono što su me mnogi pitali jeste – da li može da pegla vertikalno? Odgovor je – da, može da pegla čak i vertikalno pa je onda ona idealna za osvežavanje npr. sakoa ili kaputa koji su stajali u ormaru ili, recimo, za osvežavanje delikatnih ženskih haljina ili čak i zavesa! Sama pegla je toliko lagana i prilagođena šaci da je skoro  nećete ni osetiti - dodao je.

Pored brojnih predstavnika medija, na događaju je bila prisutna i naša poznata influenserka Ena Luna. Ova urbana mama vodi moderan način života, ali je između mnogobrojih poslovnih obaveza očekuju je i obaveze kod kuće, gde se hvata u koštac sa hrpom veša. Na veoma lak način rešila je ovaj problem, sa Philips PerfectCare parnim stanicama, u čiju lakoću korišćenja su se već uverila.

Peglanje Philips PerfectCare parnom stanicom znatno skraćuje vreme peglanja, nema potrebe za prepeglavanjem, dovoljno je preći samo jednim potezom, može peglati i vertikalno, poseduje rezervoar za vodu od 1,8 l, poseduje sistem za čišćenje kamenca.

Više informacija na sajtu: www.philips.rs.