
Imao milion žena, izlazio, a skrasio se pored nje: Praktična žena pokazala muža FOTO
03/07/2025
7h
Suprug Nataše Pavlović je baš šmeker
Autor: Tamara Roksandić | 10/11/2019
Začinska biljka bosiljak izvrsnog je ukusa i u mnogim kuhinjama predstavlja omiljeni dodatak jelima. Predlažemo vam dva vrlo jednostavna jela koja se brzo spremaju, a prava su fuzija prefinjenih sastojaka...
TALJATELE SA PESTO SOSOM
Za 2 osobe
PRIPREMA 15 MINUTA
SASTOJCI:
400 g taljatela
50 g listova svežeg bosiljka
50 g rendanog parmezana
4 kašike pinjola
3 čena belog luka
4 kašike maslinovog ulja
so
biber
PRIPREMA:
U ključalu vodu ubacite taljatele, dodajte prstohvat soli i kuvajte oko pet minuta. Na malo ulja propržite pinjole, a potom ih izblendirajte zajedno s bosiljkom, belim lukom, preostalim maslinovim uljem i rendanim parmezanom. Pripremljeni sos pospite po gotovim taljatelama i zabiberite po želji.
Na narednoj strani pogledajte jop jedan interesantnan recept...
TAJLANDSKA KARI SUPA
Za 2 osobe
PRIPREMA 20 MINUTA
SASTOJCI:
2 šolje kokosovog mleka
PRIPREMA:
U hladni vok sipajte šolju kokosovog mleka, kada se zagreje, dodajte dve kašike karija. Mešajte dok se ne sjedini, a potom smesu razredite ostatkom mleka. Dodajte plavi patlidžan, kafir limetu i škampe pa kuvajte uz mešanje pet minuta. Čorbicu potom začinite pastom od palminog šećera i ribljim sosem, a kada škapmi postanu crveni, dodajte joj listove bosiljka i čili papričice isečene na kolutove. Poslužite s rižotom.
Imao milion žena, izlazio, a skrasio se pored nje: Praktična žena pokazala muža FOTO
03/07/2025
7h
Suprug Nataše Pavlović je baš šmeker
Spakovala kofere i otišla: Nevena Joksimović napustila porodični dom pa se oglasila i to odavde
03/07/2025
7h
Supruga Saše Joksimovića napustila porodični dom
Prerano: Unuk Šabana Šaulića slomljen, gubitak je prevelik
03/07/2025
9h
Unuk Šabana Šaulića slomljen
Dijana i Srđan Đoković sele se u luksuznu nekretninu, lepšu od svih Novakovih: Ovo im je nova adresa
03/07/2025
10h
Kuća Novaka Đokovića na Fruškoj Gori prava je ušuškana oaza