Lifestyle

Dan Dobrih Dela – tvoj trenutak da postaneš Deda Mraz!

Dan Dobrih Dela – tvoj trenutak da postaneš Deda Mraz!

#BudiDedaMraz ove godine, ali stvarno! Prati Youtube live program na Refresh Tube kanalu, puna 24 sata, od 30. decembra u 12h do 31. decembra u 12h. Svaki put kada ostaviš komentar – postaješ Deda Mraz!

Na svakih sat vremena ćeš imati priliku da saznaš na koje sve načine možeš da postaneš Deda Mraz i pokloniš pažnju i pomoć onima kojima je to zaista potrebno, pogotovo u vreme praznika. Tvoje učestvovanje biće i lako i zabavno: svaki komentar aktivira jedinstvenu #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašinu dobrih dela, koja će transformisati tvoje učešće u donaciju za pet domova za decu i mlade ometene u razvoju. Svakog sata te očekuje kreativna pitalica za Deda Mraza, a najzanimljivije odgovore čeka Coca-Cola praznični poklon! Uz to, upoznaćeš neke kul ljude koji će te zabaviti svojim nastupom ili će ti pokazati kako kreiraju originalne predmete i priče na društvenim mrežama.

Ako želiš uživo da aktiviraš ovu mašinu, to možeš uraditi na #nydistrict Coca-Cola X NY District-u na Topličinom vencu sve do 8. januara 2020. godine, i to tako što direktno povučeš ručicu na velikoj mašini, koja će ti svakog puta pripremiti spektakl! Tako sigurno postaješ Deda Mraz na trenutak, a svaki stoti ima priliku da upozna svog kolegu Deda Mraza koji te čeka pored jelke.

Pokreni #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašinu dobrih dela uživo ili live komentarima na YouTube-u, i postani Deda Mraz, još jedan deo bajkovite praznične čarolije!