Lifestyle

Tamara Kalinić za deset meseci smršala 10 kilograma: Evo u čemu je tajna!

Tamara Kalinić za deset meseci smršala 10 kilograma: Evo u čemu je tajna!

story

Najpopularnija blogerka, Tamara Kalinić otkrila je kako je za deset meseci smršala 10 kilograma.

Popularna blogerka koja živi i radi u Londonu jedna je od najuspešnijih influensera današnjice. Sam pogled na njen Instagram otkriva mnogo toga, a zbog svog truda i rada da se istakne danas je jedna od priznatijih u svetu blogovanja.

Pri samom pogledu na tridesetogodišnju Tamaru Kalinić koja je prošle godina bila na 21. mestu liste najuspešnijih britanskih insfluensera, neko će reći kako je dobro obučena, a neko da ima savršenu liniju.

Tamara Kalinić ima vrhunsku tajnu za dugačke trepavice, a odgovor se krije u proizvodu koji može da se kupi za 200 dinara!

Iako nikada nije imala problema sa viškom kilograma, nedavno je ispričala da je za deset meseci smršala deset kilograma. Zasluge za to ima režim 16:8 koji podrazumeva da dve trećine dana ne jedete, a u preostalih osam sati smestite sve obroke. Čim se priča o ishrani, odmah se postavlja i pitanje da li je to zdravo. Ukoliko niste znali, Tamara Kalinić je diplomirala farmaciju, tako da je sigurno imala dovoljno vremena da nauči šta jeste a šta nije zdravo.

Evo šta je zapravo režim 8:16 pomoću kog je Tamara Kalinić smršala 10 kilograma

Kako bismo utvrdili verodostvojnost ovog režima, nutricionista Jovana Srejić Ferluga objasnila je šta podrazumeva ovaj režim ishrane kao i kakvi su njegovi benefiti.

Koncept 8:16 podrazumeva da se sva hrana unosi u periodu od 8h a da se 16h ne unosi ništa od hrane. Koristi od ovog režima su: snižava se nivo insulina, povećava se nivo hormona rasta, nivo noradrenalina (što povećava trošenje masti za energiju, a troši se masno tkivo) i oštećene ćelije se intenzivno zamenjuju novim. Režim koji je koristila popularna blogerka Tamara Kalinić poseduje i antikancerogena svojstva, utiče na zdravlje srca, smanjuje oksidativni stres kao i insulinsku rezistenciju. Ukoliko ste smatrali da ovaj režim predstavlja gladovanje, to svakako nema veze sa istinom.

Tamara Kalinić: Zakon privlačenja doneo mi je život iz snova

Raspored pravite sami zavisno od toga kad započinjete s jelom a vaše telo će za vrlo kratko vreme videti sve dobre karakteristike koje nosi ovaj način ishrane. Kod Tamare Kalinić je upalilo.