Lifestyle

Dve haljine koje nikako ne smete nositi na tuđim venčanjima

Dve haljine koje nikako ne smete nositi na tuđim venčanjima

Haljina za svadbu uvek je posebna modna poslastica – bilo da ste kuma, deveruša ili obična zvanica. Sigurno vam se dogodilo da danima mozgate šta da obučete za svadbu koja vas uskoro očekuje. Iako možda potajno priželjkujete da zasenite sve zvanice, morate imati na umu koje dve haljine su zabranjene ako ste gost na tuđem venčanju.

Pročitajte: Astrolog princeze Dajane otkrio najbolje datume za venčanje u 2020. godini!

Modni eskperti predlažu da zaboravite na haljinu bele boje, osim ako se udajete. Mlada je jedina koja na svom venčanju treba da blista u balom. Ako baš žarko želite da ponesete belu boju - odlučite se za najbolju alternativnu haljini - odelo.

Odela i te kako mogu da budu seksi, a pantalone ženama daju neku vrstu moći. Na kraju, tu su i čari dobrog osećaja u udobnoj odeći.

Haljina za svadbu koju nikako ne smete da ponesete je ona u crvenoj boji.  Ova jarka boji prosto vrišti da želite da budete u centru pažnje , a kako bi mladenci trebalo da budu u centru pažnje preporučuje se da ipak ovu boju izbegnete.

Ako vam ovo nije dovoljno da odustanete od svoje namere sedite se šta je Viktorija Bekam koju smatraju jednom od najuticanijih žena na svetu ponela na venčanju decenije - kod princa Harija i Megan Markl.  Modna dizajnerka se odlučila za tamno plavu haljinu iz sopstvene kolekcije - elegatnu ali nenametljivu.

Komentari (0)

Loading