Lifestyle

Mesečni horoskop za decembar: Problemi sa zakonom, loše odluke zbog jakog pritiska

Pročitajte mesečni horoskop za decembar

Mesečni horoskop za decembar: Problemi sa zakonom, loše odluke zbog jakog pritiska

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Astrolog Helena Cupać priredila je mesečni horoskop za decembar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

Pročitajte mesečni horoskop za decembar...

Promo

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

 

Ovan

Posao: Pod velikim ste pritiskom I zato povedite računa o svojim odlukama. Napet odnos sa autoritetima.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, harmonizujete odnos sa partnerom. Slobodni Ovnovi imaju priliku za novu vezu.

Zdravlje: Moguće povrede.

Bik

Posao: Naporno radite i nailazite na ozbiljne prepreke ali je preporuka da ne odustajete od ciljeva. Harmonija u kolektivu je prisutna, uz povremene provokacije.

Ljubav: Fokusirani ste na posao ali ste skloni popuštanju zahtevima voljene osobe. Ako ste slobodni, privlači vas veoma tajnovita osoba.

Zdravlje: Stabilno je.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za decembar pročitajte u nastavku

Blizanci

 

Posao: Uspostavićete balans na ovom polju a veliki broj pripadnika vašeg znaka sklapa važne dogovore koji će se povoljno odraziti na finansije u budućnosti.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, harmonizujete odnos. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na meti interesovanja osobe rođene u vazdušnom znaku.

Zdravlje: Osetljivi organi za reprodukciju.

Photo by SimoneN iStock/Getty Images Plus via Getty Images

 

 

 

Rak

Posao: Usredotočeni ste na porodične odnose a mnogi od vas razmišljaju o nekoj vrsti promene. Moguća selidba.

Ljubav: Povedite računa o komunikaciji sa partnerom, jer je partner distanciran. Ako ste slobodni upoznaju nekog preko porodice.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Lav

Posao: Realizujete planove brže nego što ste zamislili. Pojavljuje se osoba od značaja za vas dalji rad. Finansije su u boljem stanju.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, želite više harmonije u relaciji u kojoj se nalazite. Veliki broj poslovnih  obaveza slobodne Lavove sputava na polju ljubavi.

Zdravlje: Hronični umor.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za decembar, pročitajte u nastavku

Devica

Posao: Oslobađate se terete koji vas je mučio poslednjih meseci I okrećete novi list na polju posla. Mogući novi dogovori I poslovne ponude.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, javlja se sumnja u vama u odnosu na partnerovu lojalnost. Ako ste slobodni, veoma ste nostalgični ali vam nova osoba privlači pažnju.

Zdravlje: Osetljivi organi za reprodukciju.

Veliki mesečni horoskop za decembar donosi preokrete...

Photo by fizkesStock/Getty Images Plus via Getty Images

 

 

Vaga

Posao: Komunikativni ste I skloni nametanju ličnih stavova okolini. Naići ćete na odobravanje. Finansije vas zabrinjavaju.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, pokušavati uneti sklad ali suprotna strana nema sluha za vas. Ako ste slobodni, nekoliko osoba je zainteresovano za vas I to vas zbunjuje.

Zdravlje: Smanjite unos šećera u organizam.

 

Škorpija

Posao: Energični ste i zahvaljujući Suncu koje se nalazi u polju ličnosti, ovo je period kada se namećete u profesionalnom svetu. Moguće nappredovanje.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, odnos sa partnerom je povremeno dramatičan i to izazivate upravo. Slobodne Škorpije na samom početku veze mogu promeniti svoj emotivni status.

Zdravlje: Ne izlažite se naporima.

Strelac

Posao: Dezorijentisani ste i zbog toga su mogući propusti. Skoncentrišite se na ono što radite, ne improvizujte, već se držite proverenog obrasca.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, u skladnom ste odnosu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka su fokusirani samo na posao.

Zdravlje: Pojačajte imunitet.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za decembar, pročitajte u nastavku

Triocean iStock/Getty Images Plus via Getty Images

 

 

Jarac

Posao: Pririsak ne popušta ali se vi ne date. Ne odustajete od zamišljenog. Popravljate komunikaciju sa kolegama. Finansije su stabilne.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, distancirani ste u odnosu na voljenu osobu ali je potrebno da to umanjite. Ako ste slobodni, osećaju da su na pragu promena na polju ljubavi.

Zdravlje: Moguće povrede.

 

Vodolija

Posao: Napravićete veliku promenu na polju posla. Raščistićete veliki broj odosa na ovoj teritoriji i to će vam prijati. Moguć iznenadni priliv novca.

Ljubav: Odnos sa partnerom je  nije stabilan jer ste oboje tvrdoglavi u zastupanju svojih stavova. Ako ste slobodni,moguća je nova romansa.

Zdravlje: Osetljiv urinarni trakt.

Ribe

Posao: Rešavate zaostala zakonska pitanja koja se tiču posla. Moguća je povoljna promena na polju istog, u vidu bolje pozicije ili promene u potpunosti.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je relativno stabilna I prisutna je doza kolotečine. Ako ste slobodni, idealizujete osobu iz neposredne blizine.

Zdravlje: Problem s varenjem.

Komentari (0)

Loading