Lifestyle

Mesečni horoskop za februar: Promene na polju posla, burni raskidi ali i nove romanse

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju.

Mesečni horoskop za februar: Promene na polju posla, burni raskidi ali i nove romanse

Astrolog Helena Cupać priredila je mesečni horoskop za februar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

Privatna Arhiva

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

 

Pročitajte mesečni horoskop za februar...

 

Ovan

dnevni horoskop

 

Posao: Realizujete planove na drugačiji način od zamišljenog, ali ih ipak privodite kraju. Strpljenje je sada veoma važno.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, prisutne su varnice I mogući su sukobi. Slobodni pripadnici vašeg znaka su orijentisani isključivo na posao.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Bik

dnevni horoskop

Posao: Ne posustajete I vredno radite na ciljevima. Energiju usmerite isključivo na produktivnost I posao. Izbegavajte rasprave.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, ovo je izazovan mesec I nastavljate sa provokacijama suprotne strane. Ako ste slobodni, aktivno radite na promeni emotivnog statusa.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za februar, pročitajte u nastavku

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Nervoza vas ograničava kada je obavljanje svakodnevnih obaveza u pitanju. Kontrolišite strahove koji vas obuzimaju.

Ljubav: Ako ste zauzeti, odsustvo kvalitetne komunikacije donosi sukobe. Slobodni pripadnici vašeg znaka se u mislima vraćaju u prošlost.

Zdravlje: Prisutne nesanice I iscrpljenost.

 

Rak

dnevni horoskop

Posao: Fokusirani ste na finansije, konkretno, želite se rešiti velikog obima dugovanja. Pored toga, javljaju se finansijski problemi iz prošlosti.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan. Slobodni pripadnici vašeg znaka su prilici da uđu u avanturu kratkog daha.

Zdravlje: Stabilno je.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Saradnici nisu usklađeni sa vašim tempom rada, pa ćete zbog toga ulaziti u sukobe. Planove menjate u hodu.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, nekadašnje razmirice ponovo izlaze na površinu  dok se slobodnim pripadnicima vašeg znaka javlja osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Premoreni ste.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za februar, pročitajte u nastavku

Devica

dnevni horoskop

Posao: Retrogradni Merkur će vam poremetiti planove, tako da ćete se morati prilagođavati novim izazovima svakoga dana. Zadržite svoj mir ali koncentraciju.

Ljubav: Zauzeti pripadnici vašeg znaka popuštaju željama voljene osobe I skloni su trpljenju. Slobodne Device preko posla upoznaju interesantnu osobu.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Veliki mesečni horoskop za februar donosi preokrete...

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Vreme je da se malo opustite na ovom polju I da napravite rekapitulaciju postignutog. Povedite računa o komunikaciji.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, partner ima problem oko finansija I vas uvlači u isti. Ako ste slobodni, kontaktira vas nekadašnji partner.

Zdravlje: Moguće su povrede I infekcije.

 

Škorpija

dnevni horoskop

Posao:  Pred vama je mesec u kojem realizujete započete projekte a istovremeno se suočavate sa energičnim ali I agresivnim ljudima. Ne reagujte.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, partner je razdražljiv I, ako želite sačuvati mir, ne reagujte na provokacije. Slobodne Škorpije mogu naglo ući u emotivnu vezu.

Zdravlje: Proverite žlezde.

Strelac

dnevni horoskop

 

Posao: Pred vama je mesec prepun izazova koje ćete morati uz dosta napora prevazići. Sukobi sa saradnicima su neizbežni.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, suprotna strana provokacijama pokušava privući vašu pažnju. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u mogućnosti da jednu prepisku pretvore u nešto ozbiljnije. Zdravlje: Moguće posekotine.

 

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za februar, pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Očekuju vas promene na polju karijere I to one kojima se najmanje nadate. Iako ne volite iznenađenja, ovo će ipak biti vest koja će vas obradovati.

Ljubav: Ako ste zauzeti, voljena osoba želi da se više posvetite partnerstvu. Ukoliko ste slobodni, moguća veza sa osobom koja je potpuno drugačija od vas.

Zdravlje: U redu je.

 

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Veoma je važno da obratite na komunikaciju tokom narednih nekoliko nedelja. Planeta komunikacije je retrogradna u vašem znaku, pa su mogući nesporazumi ali I problem s olatnim prometom.

Ljubav: Ako ste zauzeti, ovo je mesec u kom dolazi do kulminacije nezadovoljstva. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na meti udvaranja dve osobe.

Zdravlje: Povećan unos šećera u organizam pravi problem.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Ističete se u okviru kolektiva ali na drugačiji I originalniji način u odnosu na prošlost.  Ako želite napraviti velike promene na ovom polju  sada za to nije trenutak.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, lične potrebe stavljate na prvo mesto I zbog toga se suprotna strana oseća napušteno. Ako ste slobodni, ulazak u tajnu vezu može biti početak velike životne promene.

Zdravlje: Nervozni ste I neispavani.

Komentari (0)

Loading