Lifestyle

Najzdraviji mogući Keto eBook, nova knjiga food blogerke GourmAna

Blogerka Ana Vlatković, poznatija kao GourmAna objavila je najzdraviji eBook koji će postati vaš omiljeni priručnik za keto ishranu.

Najzdraviji mogući Keto eBook, nova knjiga food blogerke GourmAna

Blogerka Ana Vlatković, GourmAna izdala je svoju prvu knjigu pod naslovom "Najzdraviji mogući KETO eBook", u kojoj deli fantastične recepte i otkriva tajne KETO ishrane. Ova knjiga iskreno i bez skrivenih informacija priča o KETO ishrani i njenim mehanizmima, kao i načinima kako da je učinite najzdravijom za vas. U knjizi se nalazi i preko 40 originalnih recepata i ideja za obroke i napitke. Knjiga "Najzdraviji mogući KETO eBook" je izdata u elektronskoj formi, i može se kupiti na sajtu gourmana.com/shop, a potpuno besplatni mini ebook sa 5 fantastičnih GourmAna KETO recepata možete preuzeti na istoj stranici.

Gourmana

 

 

Knjiga ima 123 strane, cena je 9.99 €, a postoji i opcija konsultacije sa autorkom i sačinjavanje personalizovanog zdravog KETO plana za mesec dana, koji obuhvata dodatne recepte, kao i uzimanje u obzir ličnih preferenci i načina života korisnika.

Gourmana

 

“Bitno mi je bilo da pristupim pisanju ove knjige potpuno iskreno, sa svim potrebnim informacijama, i sa ličnim pečatom. Vodila sam se time da čitalac treba da dobije sadržaj koji je koncizan ali i zabavan, lep na oko, i što je najvažnije da recepti budu preukusni.” - kaže Ana Vlatković, GourmAna

Ana Vlatković je poznata po svojim izuzetnim kulinarskim umećima, i njen repertoar obuhvata sve strane sveta, tako da u ovom kuvaru možete očekivati recepte poput indijskih i tajlandskih karija, ali i tradicionalne recepte poput keto sarme. Takođe, među receptima se nalazi i puno vegetarijanskih jela, što izdvaja ovaj KETO kuvar od ostalih na internacionalnom tržištu.

Gourmana

 

Možete je pratiti na Instagramu gde deli zanimljive recepte, ali i priče sa putovanja uz uvek vizuelno primamljive slike i dizajne.

Komentari (0)

Loading