Lifestyle

Revolucionarna dijeta Slađe Alegro: Uz pomoć ovog jelovnika izgubila 30 kilograma, a imala je i dodatnu motivaciju

Dijeta Slađe Alegro pomogla joj je da izgubi čak 30 kilograma i postigne željenu liniju nakon porođaja. Pevačica, koja danas ima 52 kilograma, dala je savet brojnim ženama, koje vode bitku sa kilogramima, koji su se zadržali nakon porođaja.

Revolucionarna dijeta Slađe Alegro: Uz pomoć ovog jelovnika izgubila 30 kilograma, a imala je i dodatnu motivaciju

Boško Karanović

Baš kao i sve druge žene i Slađa Alegro imala je problem da se izbori sa kilogramima, koje je dobila tokom trudnoće. Pevačica kaže da se ugojila čak trideset kilograma, a da joj nakon rođenja ćerke Mile linija nikako nije bila u prvom planu. Ipak, kada je ćerkica malo odrasla, Slađa se odlučila za revolucionarnu promenu i izgubila je čak 30 kilograma.

- Baš sam bila debela, da ne kažem kao krmača! Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla ka ostvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne 'fast fud' obroke. A to je ostavilo traga na mojoj figuri. Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati - iskrena je bila ona.

Pročitajte: Teška životna priča Slađe Alegro - Jeli smo hleb star šest dana!

- Trudne žene misle da će se lako otarasiti viška kilograma, ali to zaista nije tako. Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se telo vratilo u normalu - rekla je Slađa za "Hit" i istakla da joj je u procesu mršavljenja suprug bio izuzetno velika podrška i svojevrsna motivacija.

- Moj suprug Zoran je pravi vojnik! On mi je pomogao da kontrolišem šta jedem, što je veoma važno ako nemate dovoljno volje. Potpuno sam promenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i ćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da ležem na vreme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju - rekla je Slađa.

Pročitajte: Slađa Alegro proslavila 40. rođendan - Ponosna na svoje godine i svaku svoju boru!

Ipak, dijeta Slađe Alegro ne bi bila tako efikasna da nema svojevrsnog jelovnika, koga se pevačica redovno pridržava.

Jelovnik Slađe Alegro:

Doručak: Sendić sa ćurećim prsima i čajem. 

Ručak:  Piletina sa salatom. 

Večera: Riba sa grilovanim povrćem. 

Komentari (0)

Loading