Lifestyle

Dijeta ili bračne brige? Aleksandra Prijović se osušila, a evo u čemu je tajna!

Dijeta Aleksandre Prijović postala je glavna tema u domaćim medijima, od kada se Aleksandra, vidno mršavija, pojavila na snimanju jedne emisije. Nagađanja o anoreksiji i bračnoj krizi ne prestaju da se nižu, a ona se končno oglasila i otkrila tajnu svoje vitke linije.

Dijeta ili bračne brige? Aleksandra Prijović se osušila, a evo u čemu je tajna!

Aleksandra Prijović već danima je jedna od glavnih tema u medijima, a povod za napise i nagađanja je njena vitka linija. Od kada se na snimanju jedne emisije pojavila vidno mršavija, o Aleksandri Prijović ne prestaje da se piše.

I dok su jedni tvrdili da je pevačica na pragu anoreksije, a drugi pisali o bračnoj krizi, Aleksandra se oglasila i otkrila da iza njene vitke figure stoji ni manje ni više nego dijeta i briga o dobrom izgledu.

Pročitajte: Filip Živojinović drastično promenio svoj izgled - Šta o tome misli Aleksandra? (foto)

 

– Ma kakva anoreksija. Imam 56 kilograma. Trenutno nosim visoke štikle, pa mi noga zbog toga izgleda duže i tanje, a ja mršavije. Treniram i vodim računa o ishrani - rekla je za "Espreso".

Brigu o vitkom izgledu Aleksandra je započela posle porođaja, a tada je otkrila i da je na posebnom režimu ishrane:

- Iskreno, pazila sam na ishranu od kada sam se porodila. U toku trudnoće nisam pazila uopšte, ugojila sam se dosta, ali nisam se time opterećivala i nije mi to bilo bitno. Najvažnije mi je bilo samo da beba bude dobro i da sve to protekne super. Takođe sam vodila računa da budem raspoložena, jer kažu da se sve te stvari prenose na dete. Kada sam se porodila, znala sam da ću morati da se vratim na posao i jednostavno nisam htela da dozvolim da imam puno kilograma viška. I dalje naravno imam viška, ali sam se trudila i bila na posebnom režimu ishrane, što je dobro i za dojenje, a i da ja malo smršam - rekla je ona jednom prilikom.

Pročitajte: Životinjsko carstvo za maminog mezimca - Aleksandra Prijović sinu priredila spektakl (foto)

 

Komentari (0)

Loading