Lifestyle

Leto samo što nije: Mina Milutinović podelila jelovnik, uz koji ćete i vi lako imati liniju top modela (foto)

Dijeta Mine Milutinović pomoći će i vama da se pripremite za predstojeće leto i svoju liniju dovedete do savršenstva. Jedna od naših najlepših manekenki otkrila je kako se hrani, kako bi izgubila višak koji je, baš kao i svako od nas, dobila tokom karantina.

Leto samo što nije: Mina Milutinović podelila jelovnik, uz koji ćete i vi lako imati liniju top modela (foto)

Manekenka Mina Milutinović nedavno je na svom "Instagram" profilu podelila jelovnik koji joj je pomogao da izgubi višak kilograma, koje je tokom karantina dobila.

Figuru je vrlo brzo dovela do savršenstva, a onda je odlučila da svoje iskustvo podeli sa brojnim pratiteljkama na svom profilu, kako bi i njih motivisala da se do leta dovedu u top formu.

 

 

- Tokom prethodnih šest meseci, neuobičajenog načina života izgubila sam motivaciju za treninge, jela sam sve što mi dođe pod ruku, ugojila se i nisam se osećala dobro u svojoj koži. Prvi put u životu kontaktirala sam nutricionistu, kako bi mi pomogao da uradim najbolje za svoje zdravlje i dostignem željeni izgled - otpočinje svoju priču o dijeti Mina.

- Neću deliti tačan jelovnik kog sam se pridržavala, jer on ne bi odgovarao svima, svi smo različiti i imamo različite potrebe. Ipak, jela sam tri do četiri puta dnevno (doručak, užinu, ručak i večeru). Vodila sam računa o vremenu obroka, kao i o hidrataciji (pila sam 2.5 litra vode i čaja) - iskrena je ona.

Pročitajte: Mina Milutinović sa verenikom na luksuznoj žurki koja je koštala milione (foto)

 

 

- Imala sam zadovoljavajući nivo energije, nikada nisam bila gladna i zadovoljna sam rezultatima.Ponosna sam na sebe! Uspela sam, a uspećete i vi, samo postanite svoja motivacija.

Te nedelje Mina je na "Instagram" storijima objavljivala i primere obroka, koje je jela tokom dijete, kako biste iste mogli da uključite u svoju ishranu.

 

Komentari (0)

Loading