Lifestyle

Sedamdeset godina a i dalje poželjna: Neda Ukraden otkriva tajnu svoje savršene linije

Dijeta Nede Ukraden čini čuda, a u prilog tome govori činjenica da pevačica i u sedamdesetoj godini ima besprekornu liniju, na kojoj bi joj mnoge dame pozavidele.

Sedamdeset godina a i dalje poželjna: Neda Ukraden otkriva tajnu svoje savršene linije

Ipak, Neda otkriva da nije sve uvek bilo glatko i da je nekoliko puta u životu kuburila sa viškom kilograma, zbog čega je i ustanovila način ishrane koji joj savršeno odgovara, ali i dijetu pomoću koje uvek efikasno skine višak kilograma.

Neda je za domaće medije otkrila da je tokom pandemije korona virusa dosta vremena provodila kod kuće, zbog čega se i ugojila, jer je dosta kuvala, a aktivnosti su bile svedene na minimum. Ipak, dijeta koju je pronašla rešila je probelme sa viškom kilograma.

Pročitajte: Neda Ukraden - Moj prosac čeka da se umorim i kažem "da"

- Imala sam višak kilograma koji mi se nagomilao jer sam zbog covida 19 stalno bila kod kuće. U poslednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promenio - nisam se kretala, nisam vežbala, stalno sam kuvala, pa sam se ugojila. Živim sa ćerkom i zetom, pa sam njima i unucima stalno nešto spremala - iskreno je ispričala za "Kurir" Neda.

- Odlučila sam da smršam pomoću liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave šejkove i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim da spremam i ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam neko ko se inače ožderava, pa mi ovaj način ishrane nije teško pao. Za kratko vreme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom - bila je iskrena ona.

Dijeta Nede Ukraden pokazala se kao veoma efikasna, a ona je otkrila i kako izgleda njen jelovnik tokom jednog dana:

Doručak: Voćni smuti

Ručak: Šnicle i zelena salata

Večera: Potaž od brokolija

Komentari (1)

Loading