Lifestyle

Kako biti u formi i posle dva porođaja? Fitnes saveti Jelisavete Orašanin (FOTO)

Fitnes saveti Jelisavete Orašanin pomoći će da uz malo posvećenosti i truda ovog leta budete u top formi.

Kako biti u formi i posle dva porođaja? Fitnes saveti Jelisavete Orašanin (FOTO)

Svega šest meseci od kako je na svet donela sina Bogdana, Jelisaveta Orašanin oduzima dah. Iako je mama dvoje dece, u ovo leto, glumica ulazi bez ijednog viška i nedostatka na svome telu.

Kako joj to polazi za rukom i kako da i druge žene ostvare ovaj cilj, otkrivaju fitnes saveti Jelisavete Orašanin.

Glumica, koja verno prati zdravi meni, koji joj je nutricionistkinja odredila, izgubila je sve kilograme koje je u trudnoći nabacila, a da bi ostala u top formi, Jelisaveta vredno vežba.

Pročitajte: Dijeta Jelisavete Orašanin čini čuda - Samo dva meseca nakon porođaja glumica liniju dovela do perfekcije (foto)

Instagram story printscreen @jagodenamagli

 

Ona je kao fizičku aktivnost odabrala reformer pilates, koji savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je glumici, koja u poslednje vreme vrlo malo spava, preko potrebno.

Ova vrsta pilatesa predstavlja trening koji podjednako opterećuje obe strane tela i celokupne muskulature, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije odlikuje.

Instagram

Sada, ukoliko se još uvek pitate šta je tajna savršene linije Jelisavete Orašanin, sve je jasno, a na vama je da što pre počnete da sledite njenu fitnes rutinu.

Komentari (0)

Loading